Kedves Orvostanhallgatók!

A Magyar Orvostanhallgatók Szövetsége fotópályázatot hirdet a tagok között a Koraszülöttek Világnapja alkalmából, mely November 17-én lesz.

A pályázatra olyan képeket várunk, melyen egy koraszülött gyermek szerepel (6 hó- 18 év). A gyermekről néhány információt is kérünk: név (becenév is lehet), kor, hanyadik hétre született, mi a kedvenc hobbija, illetve egyéb különleges képesség (zene, sport, tantárgyversenyeken elért jó eredmény).

A pályázat csak abban az esetben érvényes, ha a képen szereplő gyermek szülője/gondviselője aláírásával igazolja, hogy beleegyezik a kép közzétételéhez az általunk használt közösségi oldalakon. Az ehhez szükséges dokumentum itt található!

A leadási határidő November 24. 23:59 óra. Az elkészült fotót a kért információkkal és a beleegyező nyilatkozattal a teddy.humsirc@gmail.com e-mail címre várjuk. Az e-mailben szerepeljen a saját teljes nevetek, évfolyamotok, Neptun-kódotok, és az, hogy melyik orvosi egyetemre jártok.

Díjazás: A beérkező pályázatokat egy kéttagú független zsűri fogja értékelni. A nyertes egy 10.000 Forint értékű ajándékcsomagban részesül. Ezen felül természetesen minden pályázó 2 pontot kap 1 fotóért, legfeljebb 5 fotót lehet küldeni személyenként. Az eredményhirdetés November 25-én 20:00-kor várható a Magyar Orvostanhallgatók Szövetségének facebook oldalán, valamint a nyertest e-mailben is értesítjük.

Köszönjük, hogy pályázataitokkal segítetek, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy ezek a gyermekek is épp olyan értékesek, mint az időben érkezett társaik.

Mindenkinek sikeres pályázást kívánunk!

A MOSZ Teddy Maci Kórház Koordinátorai