Úgy érzed, hogy a gyakorlati tudásod nem tudja követni a tankönyvekből felépített elméleti tudásod? Szükséged lenne egy kis „éles” gyakorlásra? Szeretnél megismerkedni a sürgősségi ellátás szemléletmódjával? Ha bármelyikre is IGEN volt a válaszod, ideje, hogy megismerkedj a két hetente megrendezésre kerülő szimulációs gyakorlatainkkal.

A gyakorlaton 6-6 ember bújhat a sürgősségi orvos bőrébe egy órán és két eseten keresztül. A képzés évfolyamtól függetlenül mindenkinek ajánlott, akit érdekel, hogy hogyan reagálna az akut ellátás során és persze egymástól is rengeteget lehet tanulni.

A gyakorlattal nem titkolt célom egyrészt „valódi” szituáció elé állítani a hallgatókat, másrészt, amit oktatásügyi felelősként szeretnék fejleszteni az a hallgatók közötti tapasztalatcsere és információáramlás megvalósítása az I. évtől a VI. évig bezárólag. Az orvosi csapatmunkára való hangolódást már az egyetemen célszerű elkezdeni, mint képesség kifejlesztését.

Első időpont: Október 4. szerda 17:00-18:00 vagy 18:00-19:00
Helyszíne: EOK 808-as elsősegélyszoba (+ néhány ember a Korányi Szakkoliban – erről és hogy bekerültél-e a jövő heti „csapatba” szombaton küldök értesítést)

Jelentkezz itt! 

Bármi kérdés esetén keress a lome_budapest@humsirc.hu címen!