Szívesen részt vennél komolyabban is a BOE munkájában? Jelentkezz most koordinátornak! Az alábbi pozíciókra várjuk pályázatod:

Szexuálprevenciós programkoordinátor
Feladatkör
Az egyesület reproduktív-egészségügyi prevenciós feladatot ellátó szekciójának segítése programok, rendezvények lebonyolításában.
Feladatai:
– A szekciók munkájának segítése a különböző rendezvényeken, programszervezési és lebonyolítási feladatok, az adott szekciófelelőssel együttműködve. ( pl. teremfoglalás)
– Kapcsolattartás az esetleges meghívott előadókkal, az előadók koordinálása, az előadóknak szánt köszönőajándékok beszerzése, átadása.
– Kapcsolattartás a szekció tagjaival, közös események szervezése.
– Segítség az iskolák által kért rendezvények, egészségnapok, hosszabb órasorozatok szervezésében a szekcióvezetővel együttműködve.
– Feladatok az egészségverseny szexuálprevenciós állomásainak szervezésében.
Kompetenciák: kommunikáció a rendezvényszervezőkkel, tagokkal, előadókkal, jó kiállás, megbízhatóság, empátia, nyitottság, kreativitás

Szexuálprevenciós projektkoordinátor
Feladatkör:
Az egyesület reproduktív-egészségügyi prevenciós feladatot ellátó szekciójának segítése a nem rendezvény-jellegű, aktuálisan futó projektjeinek lebonyolításában.
Követelmény:  szexuálprevenciós előadói múlt ( 5 megtartott óra a minimum, a több előny)
Feladatai:
– A szekció segítése a szexuálprevenciós diasorok, szöveges anyagok frissítésében, rendezésében, hiányzó témakörök megfogalmazásában, a szexuálprevenciós szóróanyagok rendezésének koordinálásában.
– A szekció együttműködik különböző külső egyesületekkel, fejlesztésekkel, melyek szorosan kapcsolódnak a szekció munkájához.  A velük való kapcsolattartás, közös projektek menedzselése a szekcióvezetővel együttműködve kiemelt feladat.
Többek között: egyesületen kívüli szexuálprevencióval, női egészséggel foglalkozó honlapok, szervezetek, Loveinfo mobilapplikáció
– Segítség az iskolák által kért rendezvények, egészségnapok, hosszabb órasorozatok szervezésében a szekcióvezetővel együttműködve.
– Feladatok az egészségverseny szexuálprevenciós állomásainak szervezésében.
Kompetenciák: jó kommunikációs és fogalmazási készség, kommunikáció, megbízhatóság, empátia, nyitottság, kreativitás

 

Emberi Jogi programkoordinátor
Feladatkör:
– Együttműködés az Emberi Jogi felelőssel.
– Két hetente emberi jogi kérdésköröket érintő események, beszélgetések szervezése, azok meghirdetése.

Transzplantációs koordinátor:
Feladatkör:
– Kommunikáció a szekciótagokkal.
– Havonta rendezendő workshopok segitése.
– Kapcsolattartás az oktatást kérő középiskolákkal.

Külügyi koordinátor:
Feladatkör: 
– A Külügyi elnökhelyettes munkájának segítése
– A cseregyakorlatokkal foglalkozó szekciók munkájának koordinálásában való részvétel

Bármilyen kérdés esetén keresd bátran az adott szekció felelősét, vagy írj a boe@humsirc.hu-ra!

Pályázás:

Érvényes pályázatnak minősül az a pályázat, amely tartalmazza a jelölt önéletrajzát, az Egyesületben végzett korábbi munkáját, illetve motivációs levelét, valamint amelyet 2017. április 14., péntek 18:00 beadási határidő előtt elektronikusan az Egyesület hivatalos e-mail címére (boe@humsirc.hu), valamint papír alapon, a jelölt aláírásával ellátva az Egyesület székhelyére a BOE Elnökség feliratú fakkba (1089, Budapest, Nagyvárad tér 4. Hallgatói Centrum) eljuttattak.
A koordinátorokat a Vezetőség választja meg 2017. április 20-án, a Közgyűlést követő vezetőségi ülésén amelyre minden pályázót szeretettel várunk.