A szolgáltatás csak az Országos STD Centrum páciensei számára elérhető!

Felhívjuk figyelmed, hogy a belépés egy előre generált, egyszer felhasználható jelszóval lehetséges, melyet az Országos STD Centrumban kaphatsz kézhez kezelőorvosodtól vagy gondozónődtől, miután nemi úton terjedő fertőzéssel (szifilisz, gonorrhoea/tripper, LGV) diagnosztizáltunk.

A belépést követően titkosított oldalra kerülsz, ahol kiválasztod a fertőzést, ami miatt kezelünk, majd megadod korábbi szexuális partnere(i)d mobiltelefonszámát (egy belépéssel maximum hármat). A megadott szám(ok)ra rendszerünk egy automatikus, előre generált (de általad max. 160 karakterig módosítható), anonim sms üzenetet küld, amelyben felhívjuk partnered figyelmét a szóban forgó fertőzés lehetőségére és a kezelés fontosságára. Az üzenetet kapó fél az sms bemutatásával jelentkezhet nálunk ellátásra.

A jelszót és a küldött üzeneteket sem a rendszer, sem a szerverünk nem tárolja, a feladó fél nem visszakereshető, így biztosítunk számodra 100%-os anonimitást és diszkréciót. A szolgáltatás technikai hátterét a Semmelweis Egyetem Informatikai Igazgatósága biztosítja.

Belépés az értesítési oldalra