Kedves Hallgatók!

Június 21-e a jóga világnapja. Ebből a jeles alkalomból  szeretnénk titeket meghívni közös jógázásra a NET aulájába, illetve néhány a jógához kapcsolódó relaxációs/meditációs stresszkezelési technika kipróbálására, hogy veletek együtt ünnepelhessük ezt a napot.

A nap programja:

7.00-8.00: nemzetközi jóga protokoll gyakorlás F. Irtl Melindával max. 40 fő, NET aula

10.00-11.00: jóga gyakorlás Dr. Kováts Deával (a Napüdvözlet gyakorlatsor és a testnevelés órákon gyakorolt ászana sorozat gyakorlása) max. 40 fő, NET aula A meghirdetett férőhelyek beteltek, kérjük ide már ne regisztráljatok.

11.00-12.00:  Dr. Salavecz Gyöngyvér: A tudatos jelenlét (mindfulness) gyakorlatai a stresszkezelésben max. 20 fő. NET Alumni iroda tréningterme. A meghirdetett férőhelyek beteltek, kérjük ide már ne regisztráljatok.

14.00-15.00: Dr. Nemes Péter: Jóga nidra, a relaxáció tudománya és művészete  (a jóga nidra tudományos háttere, jóga nidra gyakorlás) max. 20 fő. NET Alumni iroda tréningterme

Az esemény regisztráció köteles, melyet itt tudtok megtenni.

 

„ A jóga „egész”-ségre törekszik, ami sokkal több, mint szerveink jó működése, mert felöleli az egész embert, annak kedélyvilágát és viszonyát a mindenséghez.

… kedélyéleti integráció az egész világgal, ami érdekes módon tágítja tudatunkat, közvetlenebb világérzésre hangol, élesíti intelligenciánkat, gazdagítja emlékezetünket, akaratot és erőt ad a cselekvésre.” Dr. Weninger Antal