A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT!

II. Országos Egészségügyi Karriernap és Állásbörze REGISZTRÁCIÓ

Várunk szeretettel ingyenesen megtekinthető, egészségyi képzésben tanuló hallgatók számára rendezett I. Országos Egészségügyi Karriernapunkon. A részvétel regisztrációköteles, kérünk, részvételi szándékodat jelezd jelen felületen!
A kiállítók listáját és a programtervet folyamatosan frissítjük – a rendezvénnyel kapcsolatos aktualitásokért kövess minket Facebook-on és az idei eseményünknél!
 
Kérdés esetén keress minket az előbbi felületeken, vagy a karrier [kukac] semmelweis-alumni.hu emailcímen.
 
 

A programokat az alábbi linken tudod megtekinteni.

 

HELYSZÍN

Nagyvárad téri Elméleti Tömb

1089, Budapest Nagyvárad tér 4.
10:00
Kapunyitás
Több mint negyven egészségügyi munkáltató standjánál érdeklődhetsz személyesen álláslehetőségekről, elhelyezkedési folyamatról és további juttatásokról, lehetőségekről. Javasoljuk, hogy érkezz időben, mert nem minden ajánlat él a nap végéig!
11:00 –
Megnyitó
A rendezvény kiemelt pontja, ahol Dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora nyitja meg a programot – valamint első kézből hallhatsz információkat Szak- és Továbbképzési Központunktól és a Magyar Rezidens Szövetségtől. A megnyitó fontos része dr. Márky Ádám előadása a fenntartható egészségügyről – és hogy hogyan maradj Te magad, mint egészségügyi dolgozó, egészséges ebben a rendszerben.
12:00 –
Szakspecifikus programok indulása
A standok folyamatos látogathatósága mellett szakokra szabott programokkal készülünk, ahol a saját szakmádban nemrég végzett, de már sikeres pályakezdésen túl álló volt hallgatóinkkal beszélgethetsz a diplomaszerzést követő időszak kihívásairól és azok hatékony legyőzéséről. A pontos programtervet keresd a rendezvény főoldalán!
15:00 –
Doktori képzés
Minden szak számára nyitott előadásban foglalkozunk a doktori képzés lehetőségével: kinek és mikor lehet releváns a PhD fokozat megszerzése, és mire számíts ennek kapcsán?
16:00 –
Utolsó körös standlátogatások
A rendezvény 16 és 18 óra között zárul, érdeklődéstől függően – érdemes még jóval korábban bejárnod a standokat, hogy minél több jó lehetőséget begyűjthess!
Várunk szeretettel:
a Karriernap szervezői