Helyszín: Pető András Kar Kútvölgyi úti épülettömb, Budapest Semmelweis Egyetem Pető András Kar

Dátum: 2018.02.06.

{"name":"X. Mikolovits Veronika ergométeres emlékverseny", "description":"

Időpont: 10:00 – 15:00 MEGHÍVÓ ÉS VERSENYFELHÍVÁS A X. ERGOMÉTERES BAJNOKSÁGRA! Helyszín: Semmelweis Egyetem Pető András Kar, 1125 Budapest, Kútvölgyi út 8., Díszterem Ismét szeretettel hívunk és várunk a jubileumi, X. Mikolovits Veronika emlékversenyre, a Pető András Kar Konduktív Pedagógiai Központ és a Pető Sportegyesület (Pető SE) által közösen szervezett ergométeres bajnokságra! Kiemelt figyelmet fordítunk…



Pető András Kar Kútvölgyi úti épülettömb", "startDate":"2018-02-06", "endDate":"2018-02-06", "startTime":"10:00", "endTime":"15:00", "location":"Pető András Kar Kútvölgyi úti épülettömb", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"X. Mikolovits Veronika ergométeres emlékverseny", "label":"Naptárba"}

Időpont: 10:00 – 15:00

MEGHÍVÓ ÉS VERSENYFELHÍVÁS A X. ERGOMÉTERES BAJNOKSÁGRA!

Helyszín: Semmelweis Egyetem Pető András Kar, 1125 Budapest, Kútvölgyi út 8., Díszterem

Ismét szeretettel hívunk és várunk a jubileumi, X. Mikolovits Veronika emlékversenyre, a Pető András Kar Konduktív Pedagógiai Központ és a Pető Sportegyesület (Pető SE) által közösen szervezett ergométeres bajnokságra!

Kiemelt figyelmet fordítunk a sérüléssel élő gyermekek és fiatalok élményközpontú, a sport erejét felhasználó támogatására és tehetséggondozására.

A bajnokságon különböző kategóriákban, korcsoportokban nevezhetnek a különböző sérüléssel élő fiatal és felnőtt versenyzők és amatőr érdeklődők is.

A versenyen való részvételi szándékot elektronikus úton szükséges megküldeni a paraevezes@gmail.com email-címre (névvel, születési dátummal, kategória-megnevezéssel), legkésőbb 2018. február 2. napjáig.

A versenyrészvétellel kapcsolatos bármely kérdés és észrevétel esetén is várjuk szíves megkeresésüket a paraevezes@gmail.com, vagy a petosportegyesulet@gmail.com email-címeken.

Minden kedves érdeklődőt, versenyzőt, szurkolót és támogatót szeretettel várunk!

A versenyfelhívás erről a linkről pdf formátumban letölthető.

Vissza az Eseménynaptárba