Helyszín: Nagyvárad téri Elméleti Tömb, 1089 Budapest, Nagyvárad tér 4.

Dátum: 2017.10.20.

{"name":"ÁOK nyílt nap", "description":"

Időpont: 08:00 – 18:00 Kedves érdeklődő középiskolás hallgatók! Az idei ÁOK nyílt napra való regisztrációt lezártuk a helyszín befogadóképességének korlátjai miatt!   Akinek nem sikerült beférnie a rendezvényre ne bánkódjon, 2018. januárjában várunk Mindenkit szeretettel a három napos Educatio kiállításon az ÁOK standjánál, ahol szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésedre!   Addig is sikerekben gazdag készülődést…



Nagyvárad téri Elméleti Tömb", "startDate":"2017-10-20", "endDate":"2017-10-20", "startTime":"08:00", "endTime":"18:00", "location":"Nagyvárad téri Elméleti Tömb", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"ÁOK nyílt nap", "label":"Naptárba"}

Időpont: 08:00 – 18:00

Kedves érdeklődő középiskolás hallgatók!

Az idei ÁOK nyílt napra való regisztrációt lezártuk a helyszín befogadóképességének korlátjai miatt!
 
Akinek nem sikerült beférnie a rendezvényre ne bánkódjon, 2018. januárjában várunk Mindenkit szeretettel a három napos Educatio kiállításon az ÁOK standjánál, ahol szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésedre!
 
Addig is sikerekben gazdag készülődést az egyetemi évekre! 

 

Program, amivel készülünk Nektek:

  • Regisztráció: 8:00-8:30 (kérlek ne késsetek, mert akkor lemaradtok a beszédekről)
  •  8:30-10:30-ig az egyetem vezetői és tanárai tartanak beszédet, amin hallhattok egyetemünk felépítéséről, az oktatásról, közéletről, diákszervezetekről és természetesen nyugodtan feltehetitek felmerülő kérdéseiteket is.
  • A nyílt napon standokkal is készülünk Nektek, ahol lelkes hallgató társaink szeretettel bemutatják egyetemünk különböző szervezeteit, egyesületeit.
  • Biztos kíváncsiak vagytok milyen tantárgyakat fogtok tanulni és hogyan működnek a különböző intézetek, ezért 11:00-tól meglátogathatjátok azokat az intézeteket, amik különösen érdekelnek titeket.

A program előreláthatóan 13-14 óráig fog tartani!

Október 20-ra igazolást biztosítunk a középiskoláknak a hiányzásról, de csak azoknak a diákoknak, akik megjelennek az eseményen! Ezt majd a helyszínen vehetitek át!

A nyílt nap facebook eseménye: http://tinyurl.hu/EbGV/

Kérlek kísérjétek figyelemmel a honlapot illetve a facebook eseményt, mert itt juthattok hozzá a legfrissebb információkhoz a rendezvénnyel kapcsolatban!

Ha bármi kérdésetek van keressetek bátran ezen az e-mail címen: purmanzsofi@gmail.com

Találkozunk a nyílt napon!:)

SE ÁOK HÖK

Vissza az Eseménynaptárba