A Digitális Témahét keretén belül idén is bővíthették ismeretüket a kollégák is. A DT Szimpóziumán három állomás közül választhattak a jelenlévők: A Scottie Go! egy magyar nyelvű fejlesztő játék, puzzle elemek és egy alkalmazás kombinációja, amely egyszerűen és érthetően vezet be a programozás és kódolás világába. A második helyszínen a Mesterséges Intelligencia alkalmazási területeivel, lehetőségeivel ismerkedhettek meg a kollégák. Az O365 programcsomagon belül pedig a OneDrive és SharePoint alkalmazásába tekinthettek be a munkatársak.

Plakátverseny

A 2024-es digitális témahét programsorozatának keretében általános iskolánkban és szakiskolánkban “A jövőnk sem a régi” címmel plakátversenyt hirdettünk meg három korosztályi csoportban: alsós, felsős és szakiskolás tanulók munkáit vártuk. Alsó tagozaton 6, felső tagozaton 16, szakiskolán 9 pályamű érkezett elbírálásra. A zsűrinek igen nehéz dolga volt, büszkék vagyunk tanulóinkra.

Eredmények:

Alsó tagozat:

1. Varga Brigitta

2. Pál Alexandra Hanna

3. Vígh Csenge, Takács Norbert

Felső tagozat:

1. Veres Ádám

2. Veress Dominik

3. Lakomecz Attila

Szakiskola:

1. Puszta Barbara

2. Kolozsi Róbert

3. Cimer Bálint

Különdíjban részesültek:

1. 4.B osztály

2. 3.B osztály

3. 3.A osztály

 

Nagyon szépen köszönjük a Konduktív Iskoláért Közhasznú Alapítvány anyagi támogatását, mely által a nyertesek szuper nyereményekben részesülhettek!

Galéria

6kép

 

Zimonyi Nóra
DTH felelős konduktor