Iskolánk falait meghittség és boldogság járta át egész decemberben. A nálunk tanuló gyermekek sokat készültek a Mikulás fogadására és a Karácsonyi ünnepekre egyaránt. 

December elején kivétel nélkül minden csoportban izgatottan várták a gyermekek a Mikulást, meglepetéssel készültek neki: tisztogatták lábbelijeiket, hogy ajándékokat tudjon bele tenni, mézeskalácsot sütöttek, hogy meghálálhassák egész éjszakán át tartó munkáját. A gyerekek és konduktorok örömére minden csoporthoz ellátogatott a Mikulás. 

Decemberben az adventi időszak és a Karácsony mindig izgalommal tölti el a gyermekeket, minden tanórán nagy hangsúlyt fektetnek ezen időszak ismereteinek bővítésére: énekeket, játékos matematikai feladatokat, meséket és verseket tanulnak erre az alkalomra. Iskolánkban hagyomány, hogy dobozoló angyalok segítik a karácsonyi kívánságok teljesülését. Idén sem volt ez másképp, köszönjük az Alapítványnak és elnökének, hogy sikerült minden hozzánk járó gyermek arcára ismét mosolyt csalni a megannyi ajándékkal és meglepetéssel. 

Galéria

9kép

Intézményünk csoportjainak karácsonyi videóit az alábbi linkeken keresztül érhetik el:

Mindenkinek Áldott Ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!