A Pető Intézet Konduktív Iskoláért Közhasznú Alapítvány fennállásának 20. évfordulóját ünnepeltük október 13-án este.

Hálás köszönetet mondunk az elmúlt 20 év áldozatos munkájáért, tanulóink, a konduktív pedagógiai munka támogatásáért a jelenlegi elnöknek, Baranyai Dorisznak, és a korábbi elnöknek, alapítónak, Béresné Kiszely Máriának és az alapítvány minden munkatársának, szülőknek, pedagógusoknak. Mi konduktorok rengeteg támogatást köszönhetünk az alapítványnak, munkájuk nélkül a nálunk tanuló gyermekeknek nem lenne részük megannyi élményben, ajándékban és törődésben sem.

Jubileumi est – 20. évforduló

Az alapítvány vezetői az évforduló alkalmából különleges meglepetéssel készültek a konduktorok és támogatók számára, egy Jubileumi est szervezésével ünnepelték az eddigi sikeres és kitartó munkát. 

A Jubileumi est egy állófogadással kezdődött, ahol finom ételeket és italokat fogyaszthattunk a különböző támogatók jóvoltából. Ezután az est a meglepetésvendéggel, Rudolf Péterrel folytatódott. Ezúton is köszönjük, hogy időt szakított ránk, és jelenlétével belecsöppentünk egy más, de mégis ismert világba.

Rudolf Péter és a szervezők

Az est végén hatalmas meglepetésben volt részünk. A szervezők nemcsak az Alapítvány fennállásának huszadik évfordulóját ünnepelték, hanem a konduktorok munkáját is igyekezték meghálálni. Sok támogató felajánlásával nagy ajándékcsomagokat készítettek. 

Az alább felsorolt támogatóknak szeretnénk megköszönni jótékonyságát!

A konduktorok nevében ezúton is köszönjük az Alapítvány elnökének, Baranyai Dorisznak és  segítőinek a szervezést és a meglepetést!

A támogatói ételek és italok

Galéria

9kép
Rudolf Péter előadása