Tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

A Kormány 250/2021. (V. 17.) Korm. rendelet a 2021. évi ballagási rendezvények megtartásának feltételeiről rendelete alapján a ballagást csak nyitott, épületen kívüli területen lehetséges megszervezni. A ballagási rendezvényen a ballagó által meghívott személyek a nevelési, oktatási intézmény zárt részében – tehát az épületben – nem tartózkodhatnak.

A rendelet előírásait figyelembe véve iskolánkban a ballagási ünnepség, melynek időpontja

2021. június 16. 11:00 óra,

a következőképpen kerül megrendezésre:

Jó idő esetén a ballagási ünnepséget az iskola udvarán tartjuk meg. A ballagásra minden tanuló maximum 6 vendéget hívhat meg. A vendégek nem tartózkodhatnak az iskola épületében. A  meghívottak, valamint résztvevők az orrot és a szájat folyamatosan elfedő maszkot kötelesek viselni. Kivételt képez a ballagó és a ballagási rendezvényen fellépő, a 6. életévét be nem töltött kiskorú, az értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal, illetve az autizmus spektrumzavarral élő személy.

Rossz idő esetén a ballagási ünnepséget vendégek, hozzátartozók belépése nélkül rendezzük meg, az iskola épületében. A ballagásról videofelvételt készítünk, amelyet a szülők rendelkezésére bocsátunk.

Arról, hogy az időjárás függvényében melyik verzió valósul meg, 2021. június 14-én az osztályfőnökök tájékoztatják e-mailben Önöket.

Változás esetén továbbra is tájékoztatjuk Önöket a honlapon (https://semmelweis.hu/peto-ekpmi/koronavirus/) illetve e-mailben. Ha bármilyen kérdésük van, keressenek bátran e-mailben a liptaknepapp.judit@semmelweis-univ.hu e-mail címen, vagy a +36-70/642-0119 telefonszámon.

Budapest, 2021. május 31.

Együttműködésüket megköszönve, üdvözlettel:

                                                                                              Liptákné Papp Judit

                                                                                           Intézményegység-vezető