A TILMA a Gyermekekművészetért Alapítvány „Édesanyák Dicsérete” című nemzetközi gyermek rajzversenyen iskolánk nevezett tanulói csoportos különdíjban részesültek. 2 tanulónk Tilma díjat, 1 tanulónk díjat és 1 tanulónk Tilma díjat és díjat is átvehetett a szeptember 23-án szombaton- a Hatvani Galériában tartott ünnepélyes vándorkiállítást megnyitó gála műsor keretében.
A vendégeket fogadta, a kiállítást bemutatta 15 órától a Hatvani Galériában dr. Lestyán Balázs Hatvan város alpolgármestere. Ünnepi köszöntőt mondott 16 órakor Horváth Richárd Hatvan város Polgármestere. A XIII. Nemzetközi Kiállítást szakmailag értékelte: Dr. Gaul Emil egyetemi tanár, kiemelve tanulóink képi üzeneteit az ábrázolásokon. Szeretet magvetéséről, az édesanyákról Hatvanban Bajcsy Lajos esperes, grafikus elmélkedett. Basa Ottóné Révész Erzsébet a Tilma Alapítvány alapítója beszélt küldetéséről.
A kiállítást Béres Klára, a Béres alapítvány elnöke méltatta és nyitotta meg. A kiállítás díszvendége Bánky Nóra Jókai Anna -örökös fővédnök- írónő lánya, házigazdája: Fekete Gábor protokoll szakértő volt.
Az ünnepélyes díjátadásra tanulóinkat szüleik és felkészítő tanáraik kísérték, valamint Makk Ádám Balázs intézményvezető személyesen gratulált a díjazottaknak.

Tanulóinkat felkészítették:

Vadász Zsuzsanna (konduktor-művészetterapeuta-spec. pedagógus)
Lichner Barbara (vizuális nevelés- és tehetséggondozó tanár)

A versenyben résztvevő tanulóink

Pető Anna           Tilma díjas
Veszteg Vanessza
Farkas István      Tilma díjas
Farkas Blanka
Farkas Lujza
Andrási Tamás
Aux Mátyás
Fülöp Szabolcs
Gubis Dániel        Díjazott
Csonka Vivien
Horváth Boglárka
Gyenese Gergely
Kránitz Csaba
Rafael Vivien
Párizs Bence
Pásztor Lóránt
Suha Máté
Selyem Róbert
Németh Márk
Matina Erik Imre   Díjazott és Tilma díjas
Pingiczer Evelin