Helyszín: #_LOCATION, #_TOWN #_ADDRESS

Dátum: 2015.04.25.

{"name":"Dunai Regatta", "description":"

Az evezős nyolcas futamok mellett sárkányhajók is rajthoz állnak az év sportfesztiválján, ahol összesen 12 hazai felsőoktatási intézmény és két amerikai top egyetem (Harvard és Princeton) hallgatói küzdenek meg egymással. A versenyek mellett az izgalmas Sound of the University zenei tehetségkutató döntője zajlik majd, valamint Intim Torna Illegál és Sena koncert is lesz. A rendezvényt…



#_LOCATION", "startDate":"2015-04-25", "endDate":"2015-04-25", "startTime":"00:00", "endTime":"00:00", "location":"#_LOCATION", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"Dunai Regatta", "label":"Naptárba"}

Az evezős nyolcas futamok mellett sárkányhajók is rajthoz állnak az év sportfesztiválján, ahol összesen 12 hazai felsőoktatási intézmény és két amerikai top egyetem (Harvard és Princeton) hallgatói küzdenek meg egymással.

A versenyek mellett az izgalmas Sound of the University zenei tehetségkutató döntője zajlik majd, valamint Intim Torna Illegál és Sena koncert is lesz.

A rendezvényt az esemény fővédnöke, Colleen Bell, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete nyitja meg, illetve beszédet mond Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes, és Dr. Simicskó István sportért felelős államtitkár, aki vízre is száll egy sárkányhajóban.

„A Regatta nagykövetei” Puskás Peti, Pély Barna és Galambos Dorina, valamint Radics Gigi lesznek, akik a különböző programokon tesznek eleget nagyköveti teendőiknek.

Az esemény házigazdája: Gundel Takács Gábor

Program:

13:00 – Sound of the University zenei tehetségkutató döntője

15:20 – Nyitóbeszédek

16:25 – Evezős verseny I. előfutama (Harvard University, SZE, BME, ELTE)

17:20 – Evezős verseny II. előfutama (Princeton University, BCE, NKE, SE-TE)

17:50 – Sárkányhajó futam (BCE, NKE, SZE, SE, SZTE, ELTE, BGF, TF, BME, AUB, PTE, PPKE)

18:20 – Evezős döntő

19:00 – Eredményhirdetés

20:00 – Intim Torna Illegál koncert

21:30 – Sena koncert

22:30 – Buli: DJ WhiteBoy, Drop the Cheese, Dj Oshee

#_MAP

Vissza az Eseménynaptárba