Június 18-án tartotta MTA doktori értekezésének nyilvános védését klinikánk igazgatója, Prof. Dr. Hermann Péter. A bizottság bemutatta a jelölt szakmai életútját, majd ezt követően Professzor Úr megtartotta előadását „Digitális lenyomatvétel: új perspektívák a fogpótlástanban” címmel.
 
Előadásában bemutatta a digitális fogászat honosítását és térhódítását a hazai fogászatban. A prezentációt követően a bírálók véleményezésére és a kérdések feltevésére került sor.
 
Bírálói voltak: Prof. Dr. Nagy Katalin, az MTA doktora, Prof. emeritus Dr. Szabó György, az MTA doktora és Dr. Hegedűs Csaba Ph.D.
A bíráló bizottság elnöke Prof. Dr. Dóczi Tamás, az MTA rendes tagja volt, további tagjai pedig Prof. Dr. Damjanovich László, az MTA doktora, Dr. Fazekas Árpád, az MTA doktora, Prof. Dr. Galuska László, az MTA doktora, Dr. Lempel Edina Ph.D., Prof. Dr. Márton Ildikó, az MTA doktora, Prof. Dr. Németh Norbert, az MTA doktora, Dr. Olasz Lajos, az MTA doktora és Prof. Dr. Bérczi Viktor, az MTA doktora voltak.
 
A vitát és az ülésezést követően a bizottság messzemenően támogatta a doktori értekezés elfogadását.
 
Professzor Úrnak szívből gratulálunk kiemelkedő életpályájához és MTA doktori értekezésének sikeres védéséhez!