A 2024/25-ös CSALÁDOK ÉVADÁBAN a Budapesti Operettszínház CSALÁDI JEGYET vezet be.
A GYERMEKJEGY ára a teljes ár 50%-a, 18 éves korig vásárolható. A jogosultságot a beengedésnél ellenőrzik. Minimum egy teljes árú jegy mellé maximum 5 darab gyermekjegy vásárolható meg.

A családi jegy vásárlásának szabályai:

a) a Musicalmesék, valamint a Rozsda lovag és Fránya Frida c. produkciók, valamint a Színház nem saját szervezésű (befogadott) előadásai kivételével kizárólag a 2024-2025. színházi évad nagyszínpadi előadásaira vásárolható,

b) vásárlásának feltétele legalább egy teljesárú jegy megvásárlása,

c) kedvezményének mértéke a jegyértékesítés megkezdésekor közzétett – dinamikus árazás esetén a vásárláskor irányadó – jegyár 50 százaléka,

d) VIP árkategóriában nem értékesíthető,

e) egy vásárlás alkalmával megvásárolható mennyisége – a teljesárú jegy mellett – legfeljebb 5 darab lehet,

f) a teljesárú jeggyel rendelkező személlyel együtt érkező – kizárólag az adott előadás időpontjában a 18. életévét még be nem töltött személy belépésére jogosít, és az érintett életkorát a beléptetés során ellenőrizzük; ha az ellenőrzés során a jogosultság nem igazolható, a színház a belépést megtagadja, kivéve, ha a jegypénztárban az érintett jegy(ek)et, a teljes ár és a kedvezményes ár különbözetének megfizetésével, teljes árú jegyre cserélik.

A szeptemberi és októberi előadásokra a belépőjegyek és családi jegyek már megválthatók. Családi jegy 2024.06.20-án 14:30 órától vásárolható.

További információk:

  • Jegyvásárlás: személyesen a Budapesti Operettszínház jegyirodáiban vagy online

  • Kuponkód az online vásárláshoz: GYERMEKJEGY

https://operett.hu/