Március 1-jén csatlakozik a Semmelweis Egyetemhez az Amerikai úti Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet, valamint az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet, így csaknem ezer új munkavállalót köszöntünk a Semmelweis Családban. Számos új munkatársunkkal a csütörtöki tájékoztató napon volt szerencsénk személyesen is találkozni.

Az egyetemhez tartozni jó: Magyarország és a közép-európai régió vezető orvos-egészségügyi felsőoktatási intézménye, nemzetközileg is elismert tudáscentrum, kiváló orvos, kutató és oktató szaktekintélyek tudományos központja. Az egyetem vezetése felismerte, hogy többek között úgy tud hozzájárulni kollégái szakmai kiválóságához, ha számukra megkönnyíti a munka-magánélet egyensúlyának fenntartását, és törődik jóllétükkel: ennek érdekében, csaknem 5 évvel ezelőtt elindult a Családbarát Egyetem Program. 

A Családbarát Egyetem Program szolgáltatásai közt a Semmelweis Polgárok számára egészségügyi, családtámogatási és rekreációt, feltöltődést segítő programok egyaránt megtalálhatók. A szolgáltatásokhoz a Semmelweis-kártya segítségével lehet hozzáférni. 

Az új kollégáink Semmelweis-kártyáját virtuális formában már elkészítettük, erről az új, egyetemi e-mail címekre küldtünk tájékoztatást. Az e-mailben található link aktiválásával be lehet lépni a kártya applikációba, ahol megtekinthető a Semmelweis-kártya száma. 

Az applikáció IDE kattintva is megtalálható. További információ a Semmelweis kártyáról ITT.

A Semmelweis Polgárként igénybevehető számtalan szolgáltatás közt segítünk eligazodni!
  • Az egészségügyi szolgáltatásokat és a bejelentkezés módját EZEN az infografikán gyűjtöttük össze. 
  • Gyermeket nevelő munkatársak számára:
    • Az iskolai szünetekben gyermekfelügyeletet biztosítunk a Semmelweis Polgárok gyermekei számára. Az tavaszi szünet különleges lesz, ugyanis a #mutiholdolgozol élménynapot a szünet elején, 2024. március 28-án tartjuk. Arról, hogy mi is ez az élménynap, és a regisztrációról pár napon belül ITT informálódhat.
    • A tavaszi szünet második felében (2024. április 2-5.) szeretettel várjuk az Ön általános iskolás korú gyermekét is a családbarát minitáborba. A tábori regisztrációt ITT találja.
    • Hamarosan elindul a nyári tábori regisztráció is, érdemes EZT az oldalt figyelemmel kísérni és FELIRATKOZNI a Családbarát Hírlevélre is.
    • A kisgyermeke(ke)t nevelő egyetemi dolgozók támogatását célzó további szolgáltatásainkat ITT találja.
  • Számtalan rekreációs lehetőséget vehet igénybe a Semmelweis kártyájával!
    • Ingyenes online és személyes edzésekbe csatlakozhat be. 
    • Kiválthatja az AYCM SportPass-t, amivel több száz sportlétesítményben edzhet, úszhat, jógázhat, táncolhat, stb. A SportPass-t használókat az egyetem havonta 3.000 Ft-tal támogatja.
    • Kedvezményt biztosító partnereink közt Budapest legnagyobb színházai, koncert termei mellett megtalál számos éttermet, masszázs szalont, webshopot, könyvkiadót. A nyelviskolákról és autósiskolákról nem is beszélve!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön legújabb programjainkról, és kövesse be Facebook oldalunkat, ahol gyakran osztjuk meg Önökkel partnereink last minute kedvezményeit.

Ha felkeltette érdeklődését a Családbarát Egyetem Központ tevékenysége, és szervezeti egységében segítené munkánkat azzal, hogy saját kollegáit is megismerteti a családbarát szolgáltatásokkal, ne habozzon! Csatlakozzon Családbarát Nagyköveti Közösségünkhöz! 

Ha kérdése adódna, várjuk megkeresését!
Központi e-mail címünk: csaladbarat@semmelweis.hu

Szeretettel köszöntjük Önt a Semmelweis Családban!