Több mint színház, Élmény!
A Margitszigeti Szabadtéri Színház gazdag és felejthetetlen élményt kínál az idei nyárra!
A kedvezmény mértéke:
  • 20% kedvezmény a jegyárból személyes vásárlás esetén Semmelweis Kártya felmutatásával, online vásárlás esetén a SEM20 kuponkód használatával.
  • Egy előadásra korlátlan darabszámú kedvezményes belépőjegy vásárolható a kuponkóddal vagy a kártyával.

A Margitszigeti Szabadtéri Színház hazánk legnagyobb, legimpozánsabb szabadtéri játszó helye, a 2024 évadban ismét egy nagyon színes repertoár állított össze, számos világsztárral.

Egy nagyszabású Opera Gála keretében nem más lép majd fel színpadunkon, mint JONATHAN TETELMAN, aki énekelt már a londoni Royal Opera House-ban, a torinói Teatro Regioban és a drezdai Semperoper színpadán.

Bemutatásra kerül Rossini: A SEVILLAI BORBÉLY operája. A NEMZETI FILMHARMÓNIKUSOK, a 100 TAGÚ CIGÁNYZENEKAR is színpadra áll nagyszabású koncertjeikkel.

NEMANJA RADULOVIC hegedűművész klasszikus zenei slágerekkel és világslágerekkel kápráztatja majd el közönségünket.

Musicalek és látványos táncszínházi előadások is repertoárunk részét képezik, többek között a pünkösdi ünnepi hosszúhétvégén bemutatásra kerülő MÁRIA EVANGÉLIUMA rockopera és júliusban A HATTYÚK TAVA kortárs balett különleges látványvilággal.

A könnyedebb műfajok és hazai sztárok rajongóinak is bőven lesz választási lehetősége. A COTTON CLUB SINGERS & HOT JAZZ BAND, ANNA AND THE BARBIES, KÖKÉNY ATTILA & RAKONCAI VIKTOR is adnak koncertet 2024-ben és idén is visszatér a színpadunkra FENYŐ MIKLÓS, GESZTI PÉTER, CARAMEL ÉS A BUDAPEST BÁR.

Nemzetközi sztárok is képviseltetik magukat ebben a műfajban LURA és a BOBAN MARKOVIC ORKESTAR lépnek fel színházunkban.

Jelenleg 17 program érhető el a Maritszigeti Szabadtéri Színház weboldalán, de folyamatosan bővítik az évad kínálatát.  

JegyVÁSÁRLÁS