Ősztől újra lehet jelentkezni a Semmelweis Egészségfejlesztési Központ online edzéseire. Az órákon való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Az Egészségfejlesztési Központ óraadó szakértői olyan edzésprogramokkal készültek, melyeket akár Zoomon, akár videóról online elérhet minden érdeklődők. Az egyetemi polgárok többféle óratípusból választhatnak, és a péntek kivételével a hét minden napján végezhetnek valamilyen testmozgást az otthonukban. 

Az erősítő edzések és a szenior torna szeptember 13-tól, a dinamikus mobilizáció és mélyizom tréning pedig szeptember 19-én indul. 

Jelentkezés menete

Az adott óratípuson való részvételhez online regisztrációra van szükség. 

A bejelentkezést követően minden jelentkező automatikus üzenetben megkapja az adott óratípussal kapcsolatos legfontosabb instrukciókat illetve az aznapi óra Zoom elérési linkjét is.

Abban az esetben, ha adott óratípussal kapcsolatban frissítik a programot vagy technikai okok merülnek fel (pl.: eszközigény, egyéb specifikus instrukció, esetleges óraelmaradás) legkésőbb az órakezdés előtti délelőtt 12:00-ig bezárólag küldünk róla információt a regisztrációkor megadott emailcímre.

Jelentkezés

Kiemelt kép: Pixabay/Wokandapix