Semmelweis Egyetem, Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika 
Asszisztált Reprodukciós Centrum

Cím-ambuláns részleg (Merényi Tömb): 1097 Budapest, Gyáli út 17-19. 30. épület. II. emelet

Cím-fekvő részleg (Korányi Tömb): 1083 Budapest, Üllői út 78/B

Centrumunk elérhetőségei

Telefon:

munkanapokon 7:00-15:00 óra között 

Recepció (adminisztratív kérdésekben):  +36308770679 | +36308770719

E-mail: info.arc@med.semmelweis-univ.hu

 

Megközelítés:

Centrumunk ambuláns részlege 2023. október 2-ától a Merényi Gusztáv Klinikai Tömb 30-as számú épületének II. emeletén működik, mely a Gyáli út és a Füleki utca sarkán található fehér mészkő borítású három szintes épület. 

Centrumunk a Korányi Tömbben működő fekvőbeteg, műtői és embriológiai laboratóriumi részlegét az Üllői útról, a Nőgyógyászati Klinika felől tudják megközelíteni. A térképen a piros pöttyök jelzik az útvonalat.

Ha a főbejáraton bejönnek, rögtön az üvegliftek mellett menjenek le a -1. szintre és forduljanak balra a PET-CT kiírás felé. Haladjanak keresztül a két dupla szárnyas üvegajtón (a második, tejüveggel fedett ajtón is!), és az utóbbi után közvetlenül jobbra találják a Radiológiai Klinika barna liftjeinek -1 szinten lévő ajtajait, illetve a szürke liftet. A barna liftekkel a 3., a szürke gyorslifttel a 2. emeletig jöjjenek fel. Tájékoztató táblákkal segítjük, hogy megtaláljanak minket.

Az első recepciós pultnál a petesejt leszívásra és embrió beültetésre érkező hölgyeket, illetve az IVF kezelés kapcsán a megtermékenyítéshez szükséges spermium minta adására érkező urakat várják munkatársaink.