Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. december 01.
468884 Összes oltás

Kedves Pácienseink!

Végre elérkezett az oly régóta vágyott pillanat, amikor több éves tervezés, több hónapos kivitelezés után megnyithattuk a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának új Asszisztált Reprodukciós Centrumát. 2019. október 11-én hivatalosan is felavatták a Centrum ambulanciáját, ahol megkezdődött a meddő párok komplex kivizsgálása és ellátása.

Hisszük, hogy a körültekintő, alapos és személyre szabott kivizsgálással mindenkinek a legmegfelelőbb kezelést nyújthatjuk, melynek révén gyorsabban érhetünk el eredményt, terhességet, a vágyott gyermekáldást.

Centrumunk egyik legfontosabb ismérve az, hogy itt EGY HELYEN vagyunk képesek a meddő párok kivizsgálásának csaknem teljes spektrumát nyújtani, mindennemű hosszas utánajárás nélkül.

Ambulanciáinkon helyben rendelnek a szakma elismert szakértői, biztosítva a meddő pár mindkét tagjának kivizsgálását.

Az ambulanciánkon rendelő szakemberek a meddőség kóroki tényezőinek teljes vertikumát lefedik. Biztosítunk nőgyógyászati, endocrinológiai, haematológiai, immunológiai, pszichológiai, de akár természetes családtervezési konzultációs lehetőséget is.

Tekintettel arra, hogy mára a meddőséghez vezető kórokok felét a férfi okú tényezők teszik ki és ezek asszisztált reprodukciós kezelés előtti rendezése jelentős mértékben növeli a kezelések hatékonyságát centrumunkban főállású andrológus biztosítja a férfi páciensek színvonalas ellátását.

Ambulanciánkon a legkorszerűbb 3-4D képalkotásra alkalmas ultrahang készülékeinkkel noninvazív módon diagnosztizálhatunk számos női meddőséghez vezető, illetve az asszisztált reprodukciós kezelés sikerét csökkentő elváltozást.

Akiknél az elvégzett kivizsgálások lombikbébi  (IVF) program indítását teszik szükségessé, még ez évben meg tudjuk kezdeni.

Intézetünkben a társadalombiztosítási jogosultsággal rendelkező betegek ellátása térítésmentes. Ebben benne foglaltatik a komplex, személyre szabott kivizsgálás, laboratóriumi vizsgálatok, konzultációk, képalkotó vizsgálatok, inszeminációk és akár az IVF kezelés is.

Intézetünk hálapénz mentesen működik. 

Várjuk Önöket szeretettel!

Dr. Sipos Miklós, igazgató