Kedves Pácienseink!

Végre elérkezett az oly régóta vágyott pillanat, amikor több éves tervezés, több hónapos kivitelezés után megnyithattuk a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának új Asszisztált Reprodukciós Centrumát. 2019. október 11-én hivatalosan is felavatták a Centrum ambulanciáját, ahol megkezdődött a meddő párok komplex kivizsgálása és ellátása. Centrumunk teljes kapacitással és szakmai spektrummal 2020. február 17-től fogadja pácienseit.

Hisszük, hogy a körültekintő, alapos és személyre szabott kivizsgálással mindenkinek a legmegfelelőbb kezelést nyújthatjuk, melynek révén gyorsabban érhetünk el eredményt, terhességet, a vágyott gyermekáldást.

Centrumunk egyik legfontosabb ismérve az, hogy itt EGY HELYEN vagyunk képesek a meddő párok kivizsgálásának csaknem teljes spektrumát nyújtani, mindennemű hosszas utánajárás nélkül.

Ambulanciáinkon helyben rendelnek a szakma elismert szakértői, biztosítva a meddő pár mindkét tagjának kivizsgálását.

Az ambulanciánkon rendelő szakemberek a meddőség kóroki tényezőinek teljes vertikumát lefedik. Biztosítunk nőgyógyászati, endocrinológiai, immunológiai, pszichológiai, de akár természetes családtervezési konzultációs lehetőséget is.

Tekintettel arra, hogy mára a meddőséghez vezető kórokok felét a férfi okú tényezők teszik ki és ezek asszisztált reprodukciós kezelés előtti rendezése jelentős mértékben növeli a kezelések hatékonyságát centrumunkban főállású andrológus biztosítja a férfi páciensek színvonalas ellátását.

Ambulanciánkon a legkorszerűbb 3-4D képalkotásra alkalmas ultrahang készülékeinkkel noninvazív módon diagnosztizálhatunk számos női meddőséghez vezető, illetve az asszisztált reprodukciós kezelés sikerét csökkentő elváltozást.

Intézetünkben a társadalombiztosítási jogosultsággal rendelkező betegek ellátása térítésmentes. Ebben benne foglaltatik a komplex, személyre szabott kivizsgálás, laboratóriumi vizsgálatok, konzultációk, képalkotó vizsgálatok, inszeminációk és akár az IVF kezelés is.

Intézetünk hálapénz mentesen működik. 

Várjuk Önöket szeretettel!

Dr. Sipos Miklós PhD, igazgató