Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. december 07.
475413 Összes oltás

A Semmelweis Egyetem Alapítvány a jelenlegi járványügyi helyzetben kiemelten számít az egyetem valamennyi munkatársára, valamint az Alumni tagjaira, hogy adójuk 1%-ának felajánlásával támogassák az egyetemet a koronavírus elleni küzdelemben.

Intézményünk a fertőzés magyarországi megjelenése óta részt vesz a pandémia elleni küzdelemben. A Semmelweis Egyetem polgárai, orvosaink, szakdolgozóink és hallgatóink nemcsak a betegágyak mellett, de a szűrésekben és a védőoltások beadásában is szerepet vállalva azért dolgoznak, hogy legyőzhessük a COVID-19 okozta világjárványt. Ezt a munkát, klinikáink és szervezeti egységeink működését, az ott ápolt betegeket jelenleg azzal segíthetik a leghatékonyabban, ha minél többen gondolnak az egyetem alapítványára adójuk 1%-ának felajánlásakor.

A személyi jövedelemadó egy százalékának felajánlásáról az adózók május 20-ig rendelkezhetnek. Mindez mindössze pár kattintással megtehető a következő módon:

  1. lépjen be az eszja felületre itt
  2. válassza az 1+1 felajánlás opciót
  3. a “Civil kedvezményezett adószáma” mezőbe írja be: 18014448-1-42
  4. küldje be két gombnyomással

A további felajánlási lehetőségekről, a Semmelweis Egyetem Alapítvány munkájáról az alapítvány weboldalán találhat bővebb információkat.

Kérem, segítse Ön is a koronavírus elleni védekezést, a járvány megfékezését és a károk enyhítését, támogassa a Semmelweis Egyetem Alapítványt!

Felajánlását előre is köszönöm!

Tisztelettel:

Prof. dr. Merkely Béla
a Semmelweis Egyetem Alapítvány elnöke