ADÓJA  1%-ÁVAL EGY OLYAN INTEGRÁLT JÁTSZÓTÉR KIALAKÍTÁSÁT TÁMOGATHATJA, AHOL A MOZGÁSSÉRÜLT ÉS AZ ÉP MOZGÁSÚ GYERMEKEK EGYÜTT ÉLHETIK MEG A JÁTÉK ÖRÖMÉT.

FELAJÁNLÁSÁVAL ESÉLLYEL INDULHAT A 8 DB PÁROS WELLNESS HÉTVÉGE EGYIKÉÉRT!

SEMMELWEIS EGYETEM ALAPÍTVÁNY
ADÓSZÁM: 18014448-1-42

Felajánlom adóm 1%-át!

Mire fordítjuk az adó 1% felajánlásokat?

A befolyt adományokat teljes a Semmelweis Egyetem Pető András Kara (ismertebb nevén Pető Intézet) óvodájának játszóterének teljes megújítására fordítjuk, ahol a mozgáskorlátozott és az ép gyermekek együttnevelése folyik. Célunk az, hogy olyan integrált játszóteret alakíthassunk ki, ahol a játszótéri eszközök egyformán alkalmasak a mozgáskorlátozott és egészséges mozgású gyermekek együttes használatára, mert a játék, a gyermekkor legteljesebb megélése minden gyermeknek jár!

Ebből fedezzük:

 • az új, speciális, mozgássérültek számára is használható játszótéri játékok beszerzését és installációját, 
 • a játszótér vidám rekortán borításának kialakítását a biztonság fokozása édekében,
 • az óvodakert, a mozgássérült gyermekek által is hozzáférhető magaságyások kialakítását a környezettudatos életre való nevelés jegyében.

Felajánlom adóm 1%-át!

Mire fordítottunk eddig a felajánlásokat?

Alapítványunk előző évi beszámolói itt megtekinthetők. Mire fordítottuk az előző évek felajánlásait? Nagy büszkeségünkre a Semmelweis Egyetem Alapítvány volt a tavalyi Jónak lenni jó! közmédiás jótékonysági kampány kedvezményezettje, melynek keretében a koraszülött és a veleszületett rendellenességgel élő gyermekek komplex fejlesztőközpontja, a Semmelweis Fejlődéstámogató Központ kerülhet kialakításra, ami lehetővé teszi, hogy az eddiginél háromszor több, évente több mint 2.000 érintett gyermek ellátása valósulhasson meg egészen kisiskolás korig.

A korábbi években az adó 1% felajánlásokból beszerezhettünk egy önjáró fertőtlenítő robotot, invazív mintavételen átesett páciensek megfigyelésére speciális monitorokat vásároltunk, illetve ösztöndíjat adhattunk hátrányos helyzetű hallgatóknak is. 

FELAJÁNLOM ADÓM 1%-át!


Adó 1% felajánlás lépésről-lépésre

 1. A felületen az éves bevallástervezet mellett a jobb oldalon találhatja az 1+1%-os nyilatkozatot, amelyet a NYILATKOZOM gombra kattintva tud azt elkészíteni.
 2. A személyes adatokat tartalmazó részt nem kötelező kitölteni, ám amennyiben hozzájárul, hogy adatai a későbbiekben elérhetők legyenek számunkra, az segítséget jelent számunkra abban, hogy értesítsünk, mire fordítottuk felajánlását! Mi több,  ha kitölti a mezőt, esélye nyílik arra, hogy megnyerje a 8 db 2 fős wellness hétvége egyikét!
 3. A „Rendelkezés civil kedvezményezett részére” résznél kérjük, adja meg alapítványunk adószámát: 18014448-1-42 (Helyes kitöltés esetén a rendszer automatikusan kitölti a civil kedvezményezett nevét: Semmelweis Egyetem Alapítvány)
 4. A +1%-ot technikai számmal rendelkező kedvezményezett részére ajánlhatja fel, melyet a listából tud kiválasztani.
 5. Kérjük, az ellenőrzés gombbal mindig ellenőrizze az adatok helyességét!
 6. Ezek után a MENTÉS gombra kattintson, majd a TOVÁBB BEADÁSHOZ gombra és végül pedig a BEADÁS gombra. Csak lesz így érvényes a nyilatkozata!

ONLINE FELAJÁNLOM ADÓM 1%-ÁT!

PAPÍR ALAPÚ NYILATKOZAT LETÖLTÉSE

A papír alapú nyilatkozatot kitöltés után postán lehet elküldeni a NAV számára, vagy a NAV bármelyik Ügyfélszolgálatán személyesen is leadható! Fontos, hogy a boríték hátoldalára ráírja a nevét és az adóazontosító jelét! 

Lépésről-lépésre:

Május 18-ig munkáltatója számára is leadhatja papír alapú 1%-os nyilatkozatát egy lezárt, adózonosító jellel ellátott, valamint a boríték hátoldalán, a ragasztással átnyúló aláírással. 

Rendelkezzen és nyerjen!

A Semmelweis Egyetem Alapítvány számára rendelkezők között hat pihenési lehetőséget sorsolunk ki:

Mit kell tennie a sorsolásban való részvételhez?

 • Ajánlja fel adója 1%-át online módon vagy nyomtatványon a Semmelweis Egyetem Alapítvány javára! (Adószám: 18014448-1-42)
 • Felajánláskor a rendelkező nyilatkozaton töltse ki a “Hozzájárulás a név és címadatok átadásához mezőt”, így automatikusan részt vehet a sorsolásban! Sorsolás: szeptember 30.
 • Bővebb információ itt olvasható
 • Nyereményjáték-szabályzatunk ide kattintva ismerhető meg.

Köszönjük partnereink nagylelkű felajánlását!