Cím:             Székely Bertalan utca 6.

Gondnok:    Takács Eszter (+3620/670-1358)

Ügyintézők: hétfőtől péntekig 8.00-15.00
udulok@semmelweis.hu
                         +36 20 825 8462

A Semmelweis Egyetem balatonföldvári üdülője Székely Bertalan utca 6. szám alatt található. A kőépület maximum 4 fő elszállásolására alkalmas, sátrazással 8 főre bővíthető a higiénés lehetőségek alapján

Megközelítés

 • Budapesttől 120 km-re autóval
 • Keleti Pályaudvarról induló vonattal

Leírás

A balatonföldvári üdülőben a férőhelyek száma 6 fő, az emeleti szoba 4 fő, a földszinti rész új bútorozásával, teljeskörű festés és burkolatcsere után két fő elszállásolását biztosítja, valamint az épület előtt nagyméretű, újonnan fedett terasz szolgálja a vendégek pihenését. Az üdülő kialakítása egy család vagy egy társaság közös elszállásolására alkalmas. Az üdülési lehetőségeket heti turnusokban hirdetjük meg.

Kérjük, hogy érkezésük 16 órától eltérő várható időpontját szíveskedjenek jelezni az üdülő gondnokának az alábbi elérhetőségén:

Az üdülő gondnoka: Takács Eszter

Telefonszáma: +36-20-670-1358

 

Ajánló

Turisztikai látványosságok Balatonföldváron és térségében

Balatonföldváron található a Balaton egyik legnagyobb vitorláskikötője. A vitorla szerelmeseinek remek kikapcsolódási lehetőség. A bejáratnál több kultikus vendéglátóhely várja az ide érkezőket. Balatonföldvár rendkívül gazdag sétáló helyekben. Akik sétálás közben szeretnének a csodálatos Balatonban gyönyörködni, számukra a Kelta sétány, Kvassay sétány vagy a Galamb sziget lehet a legmegfelelőbb választás. A természet szerelmeseinek a 27 hektáron elterülő Parkerdő ad remek lehetőséget a kiépített tanösvényen. A panorámaút mentén információs táblák kalauzolják a turistákat egészen a kereki vár romjaiig.

Balatonföldvári ajánló:

https://balatonfoldvar.info.hu/hu/balatonfoldvar-latnivaloi

 Rengeteg látni való van Balatonföldvár környéken is, ilyen például a Kőröshegyi völgyhíd, Széchényi vadászkastély, Szóládi pincesor stb.

További lehetőségeket a linkre kattintva találhatnak:

https://balatonfoldvar.info.hu/hu/a-terseg-latnivaloi

 

Foglalás

A 2022. évi szezonra vonatkozó áraink (2021. évi szezonhoz képest változtak)

Értékesítendő lakóegység

Egyetemi polgárok

Üdülő 1 hétre (max. 6 fő, szombattól-szombatig)

      75 000 Ft

Sátorozás, ágynemű nélkül Ft/fő/nap (max. 2 fő)

         1 000 Ft

 

A fenti árakon kívül a 18. életévüket betöltött vendégek helyszínen a gondnoknak fizetendő plusz 500 Ft/fő/ vendégéjszaka fizetésére kötelesek az idegenforgalmi adó miatt.

Az árak tartalmazzák a víz-, villany-, gáz és végtakarítás, valamint az ágynemű használat költségeit.

A szobákat szombaton 16 órától lehet elfoglalni és a következő hét szombatján legkésőbb 10 óráig kell elhagyni.

A foglalás menete a következőként zajlik: A foglaló a www.udulofoglalas.semmelweis.hu oldalon található adatlap minden mezőjét pontosan, hiánytalanul kitölti. Ezt követően az udulok@semmelweis-univ.hu e-mail címről a foglaló által megadott e-mail címre egy megerősítést kérő levél érkezik, melynek kitöltését, mentését követően kerül megerősítésre a foglalás. Fontos! Ezen lépés elmulasztása esetén a foglalás nem jelenik meg a rendszerben, így nem érvényes. A foglalás visszaigazolását követően 5 munkanap áll a foglaló részére, hogy az üdülési díjat rendezze. A fizetést igazoló dokumentumot (képernyőfotót) ügyintézőink részére szükséges megküldeni, ezt követően kerül Fizetett státuszba és véglegesítésre a foglalás, amennyiben ez nem érkezik be, újra szabaddá válik az előjegyzett időszak. Továbbá a helyszínen a gondnoknak fizetendő IFA költsége, melyet készpénzben érkezéskor kell fizetni.

Foglalás

 

Galéria

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Galéria

8kép
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Házirend

Tisztelt Vendégeink, tájékoztatjuk Önöket, hogy az alább részletezett házirendet az üdülő területén való tartózkodásuk alatt kötelesek betartani!

 1. Az érkező vendégek a szobáikat az érkezés napján 16:00 órától foglalhatják el. A szobákat az utolsó napon legkésőbb 10:00 óráig kell elhagyni.
 2. A szobakulcsot a bejelentőlap kitöltését követően kapják meg vendégeink. A kulcs elvesztése, sérülése esetén a vendéget teljes anyagi felelősség terheli. Hazautazás napján a kulcsot a gondnok részére kérjük leadni.
 3. Az idegenforgalmi adót a kialakult járványhelyzet miatt az idei évben megfizetni nem kell. Viszont kérjük a vendégadatok pontos megadását a gondnok részére! Továbbá a hatályos kormányrendelet szerint az üdülés igénybevételéhez minden 18. év feletti vendégnek a koronavírus elleni védettség igazolása szükséges, mely érvényes védettségi igazolvánnyal (plasztikkártyával), vagy applikációval teljesíthető.
 4. Látogatók, idegenek fogadása a lakrészben csak a gondoknál történt előzetes bejelentés és díjazás megfizetése mellett lehetséges. E rendelkezés megsértése esetén a szállásadó jogosult azonnali hatállyal a vendéget a szálláshelyről kiutasítani.
 5. Az üdülő helyiségeit, berendezéseit és felszerelési tárgyait kérjük a rendeltetésüknek megfelelően használni. A nem rendeltetés szerinti használat illetve a gondatlanság által okozott károkért a vendég kártérítéssel tartozik.
 6. Az üdülő tulajdonát képező szobai tartozékokat, berendezési tárgyakat (különösen takaró, ágynemű, edény, stb.) az épületből kivinni TILOS!
 7. A szobákban kávét főzni, ételt melegíteni tűzveszély és közegészségügyi okok miatt TILOS!
 8. A konyhában található gázpalackot csak a gondok jogosult cserélni.
 9. Az üdülő csak az általa üzembe helyezett elektromos berendezések, készülékek biztonságos üzemeltetéséért felel.
 10. A lakóegységben, közös helyiségben elhelyezett vagyon- és értéktárgyakért az üdülő semmilyen felelősséget nem vállal. A lakóegység zárása mindenkinek saját érdeke és felelőssége.
 11. Az épületben és felszerelésekben okozott károkat a károkozó köteles azonnal jelenteni az üdülő vezetősége/gondnok felé és a keletkezett kárt a helyszínen megtéríteni.
 12. Kérjük, hogy 22.00 és 07.00 óra között a többi üdülővendég nyugalmára legyenek fokozott tekintettel.
 13. Az esetlegesen elszenvedett balesetekről, sérülésekről a gondnokot azonnal tájékoztatni kell.
 14. Az elsősegélynyújtó felszerelés a konyhaszekrényben található.
 15. Az esetleges panaszok vagy egyéb észrevételek, rendkívüli esemény vagy veszély észlelését kérjük a gondoknak bejelenteni.
 16. Az üdülőbe kisállatot vinni TILOS!
 17. Távozáskor az üdülőt kérjük olyan állapotban átadni, amilyen állapotban átvételre került. Kérjük, ügyeljenek rá, hogy személyes tárgyaikat ne hagyják az üdülőben, valamint gondoskodjanak a hűtő és a szemetes edények kiürítéséről. Az ágyneműt nem kötelező lehúzni.
 18. Minden vendég köteles betartani a tűz- és balesetvédelmi szabályokat.
 • az üdülő területén dohányozni csak az arra kijelölt helyen lehet, melyről az udvaron elhelyezett táblák adnak tájékoztatást (az épület helyiségeiben TILOS a dohányzás!). A cigarettacsikket a dohányzásra kijelölt helyen található, nem éghető anyagú gyűjtőedényben kell elhelyezni, műanyag szemeteszsákba dobni TILOS! Az épület teraszán abban az esetben megengedett a dohányzás, amennyiben azt az ott tartózkodó,
  ” nem dohányzó” vendégek megengedik.)
 • robbanásveszélyes tárgyakat (pl. oldószeres festék, hígító, turista gázpalack, stb.) gyújtásveszélyt okozó tárgyakat, eszközöket (pl.: pirotechnikai eszközök, mécsesek, fáklyák, stb.) az üdülő területére behozni tilos!
 • az üdülő területén tüzet rakni csak az arra kijelölt helyen szabad, a tűz eloltásához szükséges eszközöket (pl.: vödör víz) készenlétben kell tartani
 • szeles, viharos időben tüzet gyújtani TILOS!
 • a tetőkre felmenni VESZÉLYES és TILOS
 • az üdülő területén alkoholt 18 éven aluliak nem fogyaszthatnak
 • kábítószert az üdülő területére behozni SZIGORÚAN TILOS

Ezen rendelkezések megsértője azonnali hatállyal kiutasítható az üdülőből.

 

A házirendben foglaltak megszegéséből eredő károkért, esetleges személyi sérülésekért, a vendég hibájából, eredő balesetekért az Üdülő üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Köszönjük, hogy áttanulmányozta a házirendet és annak betartásával hozzájárul az üdülőben tartózkodó vendégek nyugodt pihenéséhez, kikapcsolódásához.

 

Minden kedves vendégünknek

kellemes pihenést és jó szórakozást kívánunk!

Balatonföldvár,  2021.

Gondok neve: Takács Eszter

Elérhetősége: +3620/670-1358

Semmelweis Egyetem
Szolgáltatási Igazgatósága 

 

Vélemények

„A legfőbb, hogy önálló ház, mással nem kellett osztozkodni (pl. udvar). A rengeteg árnyékot és hűvöst adó hatalmas fák, amik remélem még hosszú ideig megmaradnak. A bográcsozási lehetőség. A nyugodt pihenési lehetőség és még nagyon sok minden más.Fantasztikus 1 hetünk volt.”

 

„Árban verhetetlen, igazán kellemes kis nyaraló, nekünk nagyon tetszett, és nagyon jól éreztük magunkat az eltelt egy héten.”

 

„Nagyon tetszett a mézeskalács házikó , jól felszerelt , tiszta , jó helyen van . Nagyon jól éreztük magunkat , és köszönöm a lehetőséget.”

 

„Nagyon jó elhelyezkedés, jó környezetben található az üdülő. Ár érték arányban teljesen elégedettek voltunk, sokat dob az üdülő hangulatán a földszinti konyharész felújítása.”