Participation at the  Semmelweis Symposium 2018 is free of charge for all participants, however an online registration is required.

Approved 12 credits for Continuing Medical Education (Hungary) credits for medical doctors.

Please send an email about your willingness to participate to Edit Máté (mate.edit@med.semmelweis-univ.hu) and in cc. to Judit Nagy (judit@meetingsandmore.hu).

Subject: “Semmelweis Symposia participation request

including Your name, workplace and address, before 31. October 2018.

A 2018-as Semmelweis Szimpóziumon a részvétel minden érdeklődő és előzetesen regisztrált résztvevő számára ingyenes. Az előadások angol nyelven hangzanak el.

A Szimpózium OFTEX regisztrációja alapján a orvos kollégák 12 kreditpontot kapnak a részvétel után.

A Szimpózium anyaga az orvosi és élettudományi PhD képzésben résztvevő hallgatók számára kimondottan ajánlott, lehetőség nyílik számukra a nívós külföldi és hazai előadások segítségével bepillantani a state-of-the-art kutatási eredmények és gyakorlati felhasználások sorába.

Az előzetes regisztráció fontos és elengedhetetlen a szimpóziumhoz kapcsolódó rendezvények illetve bárminemű ellátással (ebéd, vacsora, csütürtök esti szociális program) kapcsolatban, kérjük amennyiben részt kíván venni rendezvényünkön, részvételi szándékát kérjük küldje meg email-ben a SE. I. Belgyógyászati Klinikára Máté Edit (mate.edit@med.semmelweis-univ.hu) és másolatban a szimpózium lebonyolítója, Nagy Judit (judit@meetingsandmore.hu)részére

Semmelweis Szimpózium részvételi szándék”  tárgy-mezővel, a következő adatok megadásával:

A résztvevő neve:

A résztvevő munkahelye és beosztása:

Munkahely címe:

Email és telefonos elérhetősége:

Orvosi pecsétszáma (amennyiben rendelkezik vele):

Jelentkezési határidő: 2018. október 31.

Absztakt beadási határidő: 2018. szeptember 16. (részleteket lásd ott) 

Várjuk idei rendezvényünkön!

Prof. Lakatos Péter