Helyszín: Online, digitális elérhetőség

Dátum: 2021.06.03.

{"name":"Prezentációs technikák az oktatásban – továbbképzés", "description":"

A program célja: Olyan prezentációs és demonstrációs technikák megismerése és gyakorlása, melyekkel az előadások és a gyakorlatok minél változatosabbá tehetők, Power Point diasor nélkül. A program jellege: Ez egy tematikus, kicsoportos oktatói továbbképzés, melyben a résztvevők saját példáikon keresztül ismerhetik meg a jó prezentáció kulcselemeit, és gyakorolhatnak be olyan technikákat, melyeket akár már a következő…



Online", "startDate":"2021-06-03", "endDate":"2021-06-03", "startTime":"00:00", "endTime":"23:59", "location":"Online", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"Prezentációs technikák az oktatásban – továbbképzés", "label":"Naptárba"}

A program célja:

Olyan prezentációs és demonstrációs technikák megismerése és gyakorlása, melyekkel az előadások és a gyakorlatok minél változatosabbá tehetők, Power Point diasor nélkül.

A program jellege:

Ez egy tematikus, kicsoportos oktatói továbbképzés, melyben a résztvevők saját példáikon keresztül ismerhetik meg a jó prezentáció kulcselemeit, és gyakorolhatnak be olyan technikákat, melyeket akár már a következő órájukon alkalmazni tudnak.

Jelentkezési feltételek:

  1. Ez egy tematikus továbbképzés, melyhez szükséges legalább egy szemeszternyi oktatásban eltöltött idő, hogy a résztvevő elsődlegesen saját példáival tudjon dolgozni.
  2. Regisztrációs kérdőív kitöltése
  3. A teljes program elvégzésének vállalása: 12 kontakt óra személyes részvétellel, ezen kívül (maximum) 2-3 óra önálló munka a program ideje alatti egyhetes intervallumban. Az önálló munka előzetesen kiadott videók és cikkek megtekintéséből, az első kontakt alkalom után saját tantárgyi példán való önálló munkából, valamint a második kontakt alkalom utáni reflexióból áll.

Létszámkorlát: 12 fő/kurzus (a program minimum 6 fő jelentkezésével indul!)

Helyszín: Zoom, Moodle és a személyes részvételhez valamely egyetemi helyszín (még szervezés alatt)

Tervezett időpont: 2021. június 3-4.

Jelentkezés: 2021. április 1-30. között ezen az oldalon

JELENTKEZÉS

Programfelelős és kapcsolattartó: Dr. Jász Máté 

Vissza az Eseménynaptárba