Helyszín: ,

Dátum: 2018.03.28.

{"name":"6. HUSZ „Apraja Nagyja” Hungarikum Gyermek Akadémia", "description":"

Időpont: 13.00-17.00 MEGHÍVÓ: 6. HUSZ „Apraja Nagyja” HUNGARIKUM GYERMEK AKADÉMIA Legyen az érték a sztár! A Hungarikum Szövetség (HUSZ) „az érték a mérték” célok kiteljesítését elősegítendő, a Családok Évében, március 28-n, szerdán 13.00-17.00 óra között, Tatán, a volt Piarista Rendház dísztermében, a HUSZ Partner Tata Város Önkormányzatával közösen megrendezi a kiemelkedő gyermek és ifjúsági tehetségek, családjaik,…



", "startDate":"2018-03-28", "endDate":"2018-03-28", "startTime":"13:00", "endTime":"16:00", "location":"", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"6. HUSZ „Apraja Nagyja” Hungarikum Gyermek Akadémia", "label":"Naptárba"}

Időpont: 13.00-17.00

MEGHÍVÓ: 6. HUSZ „Apraja Nagyja” HUNGARIKUM GYERMEK AKADÉMIA
Legyen az érték a sztár!

A Hungarikum Szövetség (HUSZ) „az érték a mérték” célok kiteljesítését elősegítendő, a Családok Évében, március 28-n, szerdán 13.00-17.00 óra között, Tatán, a volt Piarista Rendház dísztermében, a HUSZ Partner Tata Város Önkormányzatával közösen megrendezi a kiemelkedő gyermek és ifjúsági tehetségek, családjaik, felkészítőik bemutatására a VI. Hungarikum Akadémiát.

A tehetség kibontakoztatásának alapvető feltétele a családok, az intézmények együttműködése, a tehetségeket felfedező, segítő megfelelő társadalmi környezet, feltételrendszer, értékrend. A méltán példaként állítható, kiemelkedő eredményeket elérő tehetségek bemutatása mellett a rendezvényen szakmai előadások keretében téma lesz a Nemzeti Tehetség Program, a demográfia, a tehetség, mint emberi gazdasági értéklehetőség. (A rendezvényről televíziós felvétel készül.)

Támogató: EMMI, Nemzeti Együttműködési Alap Nemzeti Összetartozás Kollégiuma, Tata Város Önkormányzata

A résztvevőket, a közönséget, a sajtó képviselőit vendégül látjuk. Budapestről, a Déli pályaudvartól buszt indítunk a regisztrált vendégek szállítására. A részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2018. március 27-n 12 óráig Csorba Lászlónál, a titkarsag@hungarikum-szovetseg.hu címen lehet. (A jelentkezések sorrendjében fogadjuk az érdeklődőket.)

Információ: Birinyi József +36209346032 elnok@hungarikum-szovetseg.hu

Az esemény meghívója pdf formátumban erre a linkre kattintva megtekinthető.

Vissza az Eseménynaptárba