T Á J É K O Z T A T Ó

az egyetemi gazdálkodó egységek vezetőinek:

központi szervezeti egységek, ÁOK, EFK, FOK, GYTK, TF, Doktori Iskola vezetőinek, Gazdasági Műszaki Főigazgatóság, továbbá a decentralizáltan gazdálkodó szervezeti egységek igazgatóinak és gazdasági vezetőinek

 

 

Emlékeztetőül felhívom szíves figyelmüket arra, hogy a 2011. évi CLV. törvény 31. § (2) bekezdésében foglaltaknak megfelelően a fejlesztési támogatásban részesített, vagy annak jogutódja 2012. január 1-jét megelőző 5 évre, ingatlan esetén 10 évre vonatkozóan köteles elszámolást készíteni és 2013. március 15. napjáig adatot szolgáltatni a Nemzeti Munkaügyi Hivatal (NMH) részére a fejlesztési támogatásból megvalósult fejlesztésekről.

 

A hibás vagy pontatlan, illetve ellentmondó adatokat tartalmazó adatszolgáltatás esetén az NMH az adatszolgáltatót legfeljebb két alkalommal, határidő kitűzésével hiánypótlásra szólítja fel. A második hiánypótlás nem, vagy nem határidőre történő teljesítése esetén a támogatásban részesítettel szemben az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendeletben meghatározott jogkövetkezményeket kell alkalmazni.

Kérem Tisztelt Gazdasági Vezető Asszonyt/Urat, hogy az adatok egyetemi szintű összesítése végett a levelemhez csatolt táblázatot kitöltve legkésőbb

2013. február 15-án 14.00 óráig

Dunai Zsófia Anna részére aláírt papíron és elektronikus úton megküldeni szíveskedjenek a zsdunai@gfi.sote.hu email címre.

 

Budapest, 2013-01-21.

 

Baumgartnerné Holló Irén s. k.

 

A tájékoztatót letöltheti innen (.doc)

A kitöltési útmutatót letöltheti innen (.pdf)

Az adatszolgáltatási táblázatot letöltheti innen (.xls)