Tanulószoba

Minden szemeszterben szervezünk tanulószoba foglalkozásokat a hallgatóink számára! A tanulószoba célja, hogy a hallgatóink segítségére legyen a tanulásban és a szakmai ismeretek elsajátításában – ezzel is hozzájárulva a hallgatói lemorzsolódás csökkentéséhez. Rendszerint anatómia, biológia, kémia, élettan és kórélettan valamint védőnői szakmai tanulószobákat szervezünk a felsőbb éves hallgatóink és oktatóink segítségével. 

A foglalkozások során a hallgatók elméleti tudását biztosabbá és bővebbé tesszük, emellett gyakorlati feladatokkal is segítjük a vizsgaidőszakra való felkészülést. A résztvevőknek lehetőségük van új ismeretek elsajátítására és a tananyag ismétlésére is: a csontokat, szerveket, metszeteket ismét megfogni, megtekinteni ezzel is mélyítve a már megszerzett tudást. A tanulószobák kis létszámának köszönhetően családias légkörben zajlik a tanulás. A tanulószobáink hozzájárulnak a hallgatók eredményes vizsgáihoz.

Odafigyelünk a hallgatói igényekre, ha nem találtál számodra szükséges tanulószobát vagy felsőbbévesként szeretnél te magad hozzájárulni a tanulószobáink gyarapításához, akkor jelentkezz nálunk az etk.fejlesztoiroda@semmelweis.hu email címen!