A Dél-Alföld Magyarország egyik lenyűgöző régiója, mely gazdag történelmi, kulturális és természeti látnivalókkal büszkélkedhet. A régió központi részén található Szeged, a Napfény Városa, ahol olyan nevezetességeket tekinthetünk meg, mint a Szegedi Dóm monumentális épülete és az impozáns Reök-palota. A Vadasparkban kicsik és nagyok egyaránt szórakoztató időtöltésre számíthatnak, és ha már Szegeden járunk, ne felejetsük el megkóstolni a méltán híres halászlét.

A környék különleges helyszínei közé tartozik Ópusztaszer, ahol a Feszty-körkép és a skanzen nyújt betekintést Magyarország történelmébe és népi kultúrájába. Hódmezővásárhely a kerámiaművesség és a Tornyai János Múzeum kincseinek ad otthont, míg Mórahalom a Szent Erzsébet Gyógyfürdőjéről híres.

Szegedtől délre található Makó, mely a hagymatermesztéséről ismert, valamint rendkívül népszerű turisztikai célpont a Hagymatikum Fürdőnek köszönhetően. A fürdő, amely Makovecz Imre tervei alapján készült, különleges építészeti stílusával és gyógyvizeivel vonzza a látogatókat. A városban érdemes meglátogatni a József Attila Múzeumot is, amely a híres költő emlékét őrzi.

Makó és környéke gazdag természeti kincsekkel is büszkélkedhet. A Körös-Maros Nemzeti Park különleges növény- és állatvilága, valamint a Maros ártere ideális hely a természet szerelmeseinek.

Ez a színes kulturális és természeti örökséggel rendelkező régió ideális úti cél mind a kikapcsolódni vágyó Semmelweis Polgárok, mind a történelem és kultúra iránt érdeklődők számára.


Ráadásul az egyetem munkavállalóinak gondtalan pihenését a különleges Grand Hotel Glorius Makó**** óriási kedvezménnyel biztosítja!

ART DECO IHLETTE SZÁLLODA

A Grand Hotel Glorius Makó**** az országban egyedülálló design szálloda, mely az 1920-as évek nagyvilági hangulatát idézi. Az art deco ihlette négycsillagos hotel Makó belvárosában, a Hagymatikum Fürdő közvetlen szomszédságában várja vendégeit exkluzív környezetben különleges gasztronómiai kínálattal és wellness szolgáltatásokkal.

SZOBÁK

Exkluzív enteriőr és praktikus, modern berendezés harmóniája a Glorius szobáinak védjegye. A szálloda 37 szobával – Standard, Superior, Deluxe alaptípus – rendelkezik, melyeket egyaránt az elegancia, a kényelem és a modernitás jellemez. A szobák zöme 20-23 m2 alapterületű, egylégterű, twin- vagy franciaággyal, LCD tv, wifi, telefon, minibár, széf, légkondicionáló, zuhanyzós fürdőszoba, hajszárító & kozmetikai bekészítéssel felszerelve, pótágyazási lehetőséggel. 

ÉTTEREM

A GLORIUS ÉTTEREM egyedi kínálata és impozáns enteriőrje a 20-as évek luxusát idézi meg, a kiváló minőségű alapanyagokból készült ételek páratlan gasztronómiai élményt biztosítanak. Az étterem hangulatos megvilágítása, a kellemes zene és a figyelmes kiszolgálás biztosítja, hogy egy remek vacsora felejthetetlen élménnyé váljon. A Glorius kávéház a békeidőket megidéző, elegáns kávéházi hangulatot kelti életre.

WELLNESS RÉSZLEG

A wellness részleg tökéletes kikapcsolódást kínál a vendégek számára az élményekkel teli nap után: jacuzzi, finn és infraszauna, fitness terem díjmentesen állnak rendelkezésre. A kényeztető szolgáltatások között különféle thai masszázsok és svéd masszázs igénybevételére van lehetőség, illetve tematikus szauna szeánszok szervezését is vállalják.


A Semmelweis Polgárok wellness pihenésére különleges ajánlatot állított össze a szálloda: 
  • szállás különleges art deco stílusú standard szobában
  • félpanziós ellátás (pezsgős büféreggeli és svédasztalos vacsora kínálattal)
  • wellness részleg használat (jacuzzi, infra és finn szaunák, fitnesz sziget)
  • fürdőköntös és wellness törölköző
  • szobaszéf
  • ingyenes parkolás zárt, kamerával megfigyelt parkolóban
  • gyerekeknek 6 éves kor alatt ingyenes elhelyezés
  • babaágy, pótágy, fürdetőkád és játszószoba gyerekeknek
  • AJÁNDÉK fürdőbelépő az ország legszebb fürdőjébe, a Hagymatikum Fürdőbe (1 alk.)
Kedvezményes ár a Semmelweis Egyetem munkavállalóinak és családtagjainak:
  • 3 nap/2 éj: 94.900 Ft/2 fő és egy 6 év alatti gyermek
  • 4 nap/3 éj: 139.900 Ft/2 fő és egy 6 év alatti gyermek
  • Nyári felár (július 1. és augusztus 31. között): 20.000.-Ft/2 éj
  • állandó kedvezmény:
    • 15% kedvezmény szállodai foglalásokra
    • 10% kedvezmény éttermi fogyasztásra
  • kedvezményes éjszaka: 3 éj foglalása esetén a 4. éj árából 50% kedvezményt biztosít a szálloda. Az ajánlat 2024. december 20-ig érvényes, kivéve hivatalos ünnepnapok, kiemelt időpontok és főszezoni időszak (július 01 – augusztus 31.).
  • Kedvezményes ajánlat nagykövetek részére: 19.900 Ft/fő/éj standard szobában, félpanziós ellátással, wellness használattal + IFA. Az ajánlat min. 2 éj foglalása esetén 2024. december 20-ig érvényes, kivéve hivatalos ünnepnapok, kiemelt időpontok és főszezoni időszak (július 01 – augusztus 31.)

Az idegenforgalmi adó: 400.-Ft / fő / éj külön fizetendő.

A Grand Hotel Glorius Makó**** ajánlatát a Semmelweis kártyával rendelkező munkavállalók vehetik igénybe hétköznapokon és hétvégéken 2024. június 1. és december 20. között (kivéve hivatalos ünnepnapok és kiemelt időpontok).

A foglaláshoz 50% előleg befizetése szükséges. A foglalás 7 nappal érkezés előtt díjmentesen lemondható, módosítható.

Foglalás és ajánlatkérés:
Jakab-Bereczky Edit Tünde, sales manager:
+36 30 515 5307
sales@glorius.hu
www.glorius.hu

A Semmelweis kártya számát a foglaláskor e-mailben szükséges elküldeni a szálloda részére. A Semmelweis kártyát a szállás elfoglalásakor be is kell mutatni!

Galéria

7kép