Augusztusban újabb Semmelweis-üdülő nyitja meg kapuit a természetközeli feltöltődésre vágyók örömére. A horányi, alsóörsi és balatonföldvári üdülő mellett Balatonvilágoson jól felszerelt kemping került kialakításra. 

Augusztus 11. és szeptember 30. között a kempinget egy- vagy többnapos csapatépítések megtartására foglalhatják le a szervezeti egységek, a munkatársak és családjuk számára a 2024-es szezonban nyitják meg.

Az év első felében a Szolgáltatási Igazgatóság szervezésében – az Alkalmazotti Tanács és a Semmelweis Érdekvédelmi Szövetség képviselőivel együttműködve – teljes felújításon esett át a nyaraló-telek. Az udvaron, szinte közvetlenül a vízparton sátorhelyeket alakítottak ki: 30 fő fér el a 2 vagy 4-6 személyes sátrakban; feljebb modern konténerekben találhatók a hideg-melegvizes blokkok: szeparált mosdó és zuhanyzó, valamint a Balatonra néző konyha és étkező is. A feltöltődésről és szórakozásról egyrészt a közvetlen vízparti elhelyezkedés és saját strandszakasz, másrészt a vízparti szaletlik, a tűzrakóhely és szalonnasütő gondoskodik. A zárt udvarban 10 gépkocsi parkolhat és 24 órás gondnoki szolgálat biztosítja a zavartalan pihenést.

Mire jó a csapatépítés?

A csapatépítések után nő a produktivitás, valamint a motiváció; jobb lesz a munkahelyi légkör gyorsabb lesz a válaszkészség; javulnak az interperszonális kapcsolatok és a kommunikáció is.

Az üdülő kiválóan alkalmas a kötetlen csapatépítések megtartására: Balatonvilágos könnyű megközelíthetősége, a telek kiváló elhelyezkedése, a sátrazás és a bográcsozás közösségformáló ereje mind-mind hozzájárul a munkatársak együttműködésének erősítéséhez és a közös, munkán túli kikapcsolódáshoz.

Az idei év csapatépítéseinek tapasztalatait a jövő évi nyitásig beépítjük az üdülő működésébe, így a következő szezonban munkatársainkat és családjukat, barátaikat már rutinosan várjuk. A természetközeli nyaralás szerelmeseinek nem kell bemutatni a kempingezés különlegességét, de lehetséges, hogy sokaknak a fesztiválos sátrazás kényelmetlensége ugrik be erről a szállásformáról.

Mitől lehet kényelmesebb a sátrazás?

Hozzon magával:

  • hálózsákot
  • kispárnát

Pedig sátorozni sok esetben sokkal jobb, mint más szállást választani: esténként elég csak elhúzni a szúnyoghálót, és valamennyi csillag kivehető a nyári égbolton; a víz csobogása, a tücsökciripelés biztosítja az altatót. Reggel az első dolog, amit meglátunk a Balaton nyugodt hullámzása. Kell ennél több a stressz csökkentéséhez, a mentális feltöltődéshez?

Iratkozzon fel a Családbarát Egyetem Központ hírlevelére, hogy jövőre első kézből értesüljön az üdülőfoglalás elindulásáról. 

Galéria

12kép

Fotó: Barta Bálint – Semmelweis Egyetem