A Családbarát Egyetem Program keretében újra nyári napközis táborokban vehetnek részt a Semmelweis Polgárok gyermekei. A vakáció kezdetével sok családban komoly logisztikai és anyagi nehézséget jelent a 6 és 14 év közötti gyermekek felügyelete, ezért a Családbarát Egyetem Központ a sporttáborok és a művészeti tábor mellett további négy héten át kedvező árú tematikus táborokkal készül a szünidőre.
Júliusban négy héten keresztül a már ismert helyszínen, a Nagyvárad téri Elméleti Tömbben szervezzük meg a táborokat. Terveink szerint egy angol-német, egy környezeti nevelés- természetismeret és egy informatika-olvasóvá nevelés hét várja majd az iskolásokat. A tematikus hetek programjait az egyetem szakembereinek segítségével valósítjuk meg, emellett továbbra is számítunk a Pető András Kar diplomás konduktorainak munkájára.
 
Fontos, hogy az adott hetekre olyan gyermekek is jelentkezhetnek, akiket a tematikus programok kevésbé vonzanak, számukra egyéb foglalkozásokat biztosítunk a tábor ideje alatt. 
 

Fényképes beszámolónkat a tavalyi táborról ITT olvashatja el.

 

Turnusok:

  1. július 3–7.

  2. július 10–14.

  3. július 17–21.

  4. július 24–28.

A hagyományokat folytatva ezen a nyáron is hosszított nyitvatartással segítjük a szülőket, így a NET-turnusok esetében reggel 7 és 18 óra között biztosítjuk a szakszerű gyermekfelügyeletet. A turnusok díja: 15.000 Ft/hét
 

Részletek és jelentkezés hamarosan!