A tavalyi nagy siker után a Családbarát Egyetem Program keretében újra nyári napközis táborokban vehetnek részt a Semmelweis Polgárok gyermekei. A vakáció kezdetével sok családban komoly logisztikai és anyagi nehézséget jelent a 6 és 14 év közötti gyermekek felügyelete, ezért a Családbarát Egyetem Központ kedvező árú sporttáborokkal készül a szünidőre.  

A sporttábort két turnusban, június 19. és 23., valamint június 26. és 30. között rendezik meg a Testnevelési és Sportközpont Zágrábi utcai Sporttelepén, ahol reggel 8-tól délután 5-ig várják a munkatársak gyermekeit.

A sporttáborban a gyerekek számára az életkori sajátosságaiknak megfelelő szabadidős programokat és szervezett foglalkozásokat kínál a központ.

A közvetlen szakmai munkát a kisiskolás korosztállyal (6-9 év) a Semmelweis Egyetem Napköziotthonos Óvodájának dolgozói, a nagyobbakkal (10-14 év) a Testnevelési és Sportközpont testnevelő tanárai végzik majd.

 

A tábor díja 15.000 Ft/hét.

A sporttáborokat követően, július elejétől további tematikus táborokba várja majd a központ az általános iskolásokat. Bővebb információ és jelentkezés hamarosan.

 

Jelentkezés a sporttáborokba:

Kattintson az Ön által választott időszakra!

06.19 – 06.23.      06.26-06.30.