Cím: Horány, Nagyduna sétány 9. 

Gondnok:      Nagy Imréné Györgyi

Ügyintézők:   Rojkovics Andrea      rajkovics.andrea@semmelweis-univ.hu

                          Molnár Alexandra      molnar.alexandra@semmelweis-univ.hu

 

A Szentendrei-sziget legdélebbi települése, jelenleg Szigetmonostor település része. Szentendrével és Dunakeszivel komp- és révjárat köti össze. Közúton csak Tahitótfalu hídján át közelíthető meg.

A két épületből álló üdülő és a hozzátartozó hatalmas zöld park várja a pihenni vágyókat. A kőház és a faház összesen 30 vendégnek nyújt szállást.

Megközelítés

Leírás

A családias üdülőhely hatalmas zöld övezetben, gyönyörű ősfás parkban helyezkedik el, mely tökéletesen alkalmas pihenésre. Az üdülő két épületben várja a pihenni vágyókat. A Faházban 3,4 és 5 férőhelyes emeletes ágyakkal berendezett szobák 18 vendégnek biztosítanak szálláshelyet. A Kőház szobái a 2019. évi szezonnyitást megelőzően átalakításon mentek keresztül, melynek köszönhetően a komfortnélküli szobákból 2 db franciaággyal berendezett két ágyas és két db emeletes ágyakkal berendezett 4 ágyas saját fürdőszoba/WC-vel felszerelt lakóegység kerül kialakításra. A Kőház befogadóképessége 12 fő. A sátrazás szerelmeseinek is kiválóan alkalmas lehetőség, hogy hódolni tudjanak szenvedélyüknek. Az udvaron 5 db kétszemélyes sátor állítható fel.

Galéria

39kép

Szabadidő

Az üdülőben lévő kikapcsolódást szolgáló lehetőségek

2017-es évben felújításra került az udvaron elhelyezkedő medence, hogy a melegebb nyári napokat könnyebben viseljék a nyaraló vendégek.

A hatalmas park kiválóan alkalmas a labdajátékokra, tollaslabdázásra. Az asztaliteniszt kedvelőknek rendelkezésükre áll az udvaron felállított ping-pong asztal.

A szabadban sütögetésre, bográcsozásra is van lehetőség. Az esti kártya partik, labdajátékok vagy kellemes beszélgetés mellett gondtalan napokat élvezhetnek az ide látogatók családjukkal, barátaikkal.

Az aktív kikapcsolódást kedvelőknek örömhírrel szolgálhatunk. Ugyanis 2018. évi szezontól lehetőségük van az üdülőben 6 db kerékpár használatára, valamint 3 db túrakenu ( 1 db négyszemélyes, 2 db kétszemélyes) is az üdülő vendégek rendelkezésére áll.

Az épületek területén ingyenes wifi üzemel.

A kerékpározáshoz szükséges védőfelszerelést (sisak, láthatósági mellény, térd- könyökvédő) a vendégeknek maguknak kell biztosítaniuk. A túrakenukhoz a védőfelszerelést az Üdülő biztosítja.

Galéria

9kép

Ajánló

Az üdülő környékén elérhető üzletek:

 • Élelmiszerbolt: 400 m-re, illetve 1,1 km-re
 • Fagylaltozó: 850 m-re található
 • Horányi strand, ingyenes belépéssel

Foglalás

Árak

A 2019. évi szezonra vonatkozó áraink (2018. évi szezonhoz képest változtak)

Értékesítendő lakóegység

Egyetemi polgárok

Külsős vendég

Üdülő 1 hétre 30 férőhely(szombattól-szombatig)

210 000 Ft

260 000 Ft

Kőház 1 hétre 12 férőhely (szombattól-szombatig)

120 000 Ft

140 000 Ft

Faház 1 hétre 18 férőhely (szombattól- szombatig)

140 000 Ft

200 000 Ft

Üdülő egy napra 30 férőhely

40 000 Ft

50 000 Ft

Kőház egy napra (fürdőszobás szobákkal)

20 000 Ft

30 000 Ft

Faház egy napra

25 000 Ft

30 000 Ft

3 ágyas szoba/ vendég éjszaka (Faház)

3 000 Ft

4 000 Ft

4 és 5 ágyas szoba/vendégéjszaka (Faház)

4 000 Ft

4 500 Ft

    4 ágyas fürdőszobás szoba (Kőház)

4 500 Ft

5 500 Ft

    2 ágyas fürdőszobás szoba/ vendég éjszaka (Kőház)

 3 000 Ft

3 500 Ft

 

A fenti árakon kívül a 18. életévüket betöltött vendégek helyszínen a gondnoknak fizetendő plusz 300 Ft/fő/ vendégéjszaka fizetésére kötelesek az idegenforgalmi adó miatt.

Az üdülő udvarán továbbá lehetőség van 5 db kétszemélyes sátor felállítására, melynek díja 300 Ft/ éjszaka / fő.

Az üdülő 2019-ben június 15-től augusztus 31-ig fogad üdülővendégeket.

Az árak tartalmazzák a víz-, villany-, gáz és végtakarítás, valamint az ágynemű használat költségeit.

Itt tölthető le az adatlap.

 A foglalás menete a következőként zajlik: A foglaló a letölthető adatlap minden mezőjét pontosan, hiánytalanul kitöltve küldje meg az udulok@semmelweis-univ.hu e-mail címre. Ezt követően munkatársunktól kap egy az előjegyzést igazoló e-mailt, melyben szerepel a foglalni kívánt időpont, az előre fizetendő üdülési díj, valamint a helyszínen a gondnoknak fizetendő IFA költsége. Az előjegyzési e-mail megérkezésétől számítva 5 munkanapon belül a fizetést igazoló bizonylatot meg kell küldeni az udulok@semmelweis-univ.hu címre, amennyiben ez nem érkezik be, újra szabaddá válik az előjegyzett időszak.

FONTOS! Az adatlap akkor fogadható el, amennyiben minden mezője kitöltésre kerül.

Galéria

3kép

Vendégkönyv

Fejlesztés alatt

Hajózás

Kenu kezelési szabályok

Kenu igénylők és a vízen túrázók részére:
Az alábbiakban szeretnénk közelebb hozni hozzátok azokat a kikerülhetetlen tényeket, melyeket összességében “Hajózási Szabályzat” tartalmaz!
A szabályzat értelmezéséhez soha ne felejtsétek az alapkövetelményt:
Mindig legyetek a víz felett
A kenu (amiben ülsz) legyen köztetek és a víz között
Csak ennyi, így tudtok a vízen túrázni
És még néhány gondolat:
Egy jó hangulatú gondtalan kenu túra soha nem azzal kezdődik, hogy beülünk a kenuba.
Mérlegeljük a társaság vízi jártasságát úszástudását és ennek ismeretében válasszunk folyót-folyamszakaszt.
Jelöljünk ki kormányost, kinek fő feladata a „Hajózási Szabályzat” betartása- betartatása, a kenu kormányzása, valamint varázslatos egyéniségével és erőteljes hangjával irányítja a többi evezős mozgását. A kormányos felel a legénységért, a kenu épségéért és felszámol minden a demokráciára irányuló törekvést.
A kenuban nincs demokrácia!
A többiek a “legénység” . Az Ő dolguk mindenben támogatni a kormányos munkáját. Szorgalmas evezéssel és a megfelelő italok biztosításával hozzájárulni a kenu túra sikeres lebonyolításához. Így ezen alapvetések, valamint a „Hajókezelési Szabályok” betartásával, vélhetően hamarosan elérkeztek a célhoz az örömteli kikötéshez.
Kenuval kikötni mindig a folyásiránnyal szemben kell. A kikötés folyamatát a kormányos vezényli, melynek során legénység mindig egyesével hagyja el a kenut, úgy hogy a hajótest a lehető legtovább vízen legyen.
És végezetül:
Tartsd be a vízen járás írott szabályait, ismerd meg a “Hajózási Szabályzatot
Tartsd be a vízen járás íratlan szabályait. Szerezz minél több tapasztalatot.
Ne feledd – felül a gálya – alul a víznek árja – azért a víz az úr.

Házirend

Tisztelt Vendégeink, tájékoztatjuk Önöket, hogy az alább részletezett házirendet az üdülő területén tartózkodásuk alatt kötelesek betartani!

 

 1. Az érkező vendégek a szobáikat az érkezés napján 16:00 órától foglalhatják el. A szobákat az utolsó napon legkésőbb 10:00 óráig kell elhagyni.
 2. A szobakulcsot a vendégek a regisztrációs lap kitöltését követően kapják meg. A kulcs elvesztése, sérülése esetén a vendéget teljes anyagi felelősség terheli. Hazautazás napján a kulcsot a gondnok részére kérjük leadni. Az idegenforgalmi adót a ténylegesen eltöltött vendégéjszakák száma alapján a kulcsok átvételekor kézpénzben a gondnoknál kell megfizetni. ( Bankkártyával történő fizetés nem megoldott, kérjük, hogy lehetőség szerint az IFA mértékének megfelelő készpénz/aprópénz legyen Önöknél)
 3. Látogatók, idegenek fogadása a lakrészben csak a gondoknál történt előzetes bejelentés és díjazás megfizetése mellett lehetséges. E rendelkezés megsértése esetén a szállásadó jogosult azonnali hatállyal a vendéget a szálláshelyről kiutasítani.
 4. Az üdülő helyiségeit, berendezéseit és felszerelési tárgyait kérjük a rendletetésüknek megfelelően használni. A rendellenes használat illetve a gondatlanság által okozott károkért a vendég kártérítési felelősséggel tartozik.
 5. Az üdülő tulajdonát képező szobai tartozékokat, berendezési tárgyakat (különösen takaró, ágynemű, edény, stb.) az épületből kivinni TILOS!
 6. A szobákban kávét főzni, ételt melegíteni tűzveszély és közegészségügyi okok miatt TILOS!
 7. A konyhában található gázpalackot csak a gondok jogosult cserélni.
 8. Az üdülő csak az általa üzembe helyezett elektromos berendezések, készülékek biztonságos üzemeltetéséért felel.
 9. A lakóegységekben, közös helyiségben elhelyezett vagyon- és értéktárgyakért az üdülő semmilyen felelősséget nem vállal. A lakóegység zárása mindenkinek saját érdeke és felelőssége.
 10. Az épületekben és felszerelésekbenokozott károkat a károkozó köteles azonnal jelenteni a gondnok felé és a keletkezett kárt a helyszínen köteles megtéríteni.
 11. Kérjük, hogy 22.00 és 07.00 óra között a többi üdülővendég nyugalmára, valamint a Csendrendelet betartására legyenek fokozott tekintettel.
 12. Az esetlegesen elszenvedett balesetekről, sérülésekről a gondnokot azonnal tájékoztatni kell.
 13. Az elsősegélynyújtó felszerelés a gondnoki szobában található.
 14. Az esetleges panaszok vagy egyéb észrevételek, rendkívüli esemény vagy veszély észlelését kérjük a gondoknak bejelenteni.
 15. Az üdülőbe kisállatot vinni TILOS!
 16. Minden vendég köteles betartani a tűz- és balesetvédelmi szabályokat.
  • az üdülő területén dohányozni csak az arra kijelölt helyen lehet, melyről az udvaron elhelyezett táblák adnak tájékoztatást. Az épületekben/lakrészekben TILOS a dohányzás! A cigarettacsikket a dohányzásra kijelölt helyen található, nem éghető anyagú gyűjtőedényben kell elhelyezni, műanyag szemeteszsákba dobni TILOS!
  • robbanásveszélyes tárgyakat (pl. oldószeres festék, hígító, turista gázpalack, stb.) gyújtásveszélyt okozó tárgyakat, eszközöket (pl.: pirotechnikai eszközök, mécsesek, fáklyák, stb.) az üdülő területére behozni TILOS!
  • az üdülő területén tüzet rakni csak az arra kijelölt helyen szabad, a tűz eloltásához szükséges eszközöket (pl.: vödör víz) készenlétben kell tartani
  • szeles, viharos időben tüzet gyújtani TILOS!
  • a tetőkre felmenni VESZÉLYES és TILOS
  • az üdülő területén alkoholt 18 éven aluliak nem fogyaszthatnak
  • kábítószert az üdülő területére behozni SZIGORÚAN TILOS.
 17. A sporteszközöket sértetlen állapotban kérjük visszaadni. Az esetleges károkért a vendég kártérítéssel tartozik.

Ezen rendelkezések megsértője azonnali hatállyal kiutasítható az üdülőből.

 

A házirendben foglaltak megszegéséből eredő károkért, esetleges személyi sérülésekért, a vendég hibájából, eredő balesetekért az Üdülő üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Köszönjük, hogy áttanulmányozta a házirendet és annak betartásával hozzájárul az üdülőben tartózkodó vendégek biztonságos, nyugodt pihenéséhez, kikapcsolódásához.

 

Minden kedves vendégünknek

Kellemes pihenést és jó szórakozást kívánunk!

 

Gondok neve: Nagy Imréné

Elérhetősége: 06-20/825-9812

 

Horány, 2019.

Semmelweis Egyetem

Szolgáltatási Igazgatósága

 

 

MEDENCEHASZNÁLAT SZABÁLYA

 

 1. A medencét mindenki csak saját felelősségre használhatja.
 2. A medence területén követelmény a közegészségügyi és higiéniai szabályok betartása. A medence használata előtt zuhanyzó és lábmosó használata kötelező.
 3. 14 éven aluli gyermekek csak folyamatos szülői, illetve felnőtt kísérő felügyelete mellett tartózkodhatnak a medence környezetében, és a szülői illetve felnőtt kísérő felelősségére használhatják a medencét.
 4. A medencében férfiaknak úszónadrág, nőknek bikini vagy úszódressz használata kötelező! Utcai vagy alsóruházatban a medence használata TILOS!
 5. Úszni nem tudó gyermekek a medencét csak szülői felügyelet, illetve felnőtt kísérő mellett használhatják. A Vízmélység: 1,19 m
 6. TILOS:
 • szennyezett (pl. nyári időszakban: naptej/napolaj, homok stb.) testtel a medencét használni;
 • a medencében szappant, tusfürdőt, egyéb tisztálkodási szert vagy kemikáliát használni és általában a vizet szennyezni;
 • a medencébe és környékére törékeny tárgyat (üveget, poharat, stb.) vagy bármely baleset, sérülés előidézésre alkalmas dolgot bevinni;
 • a medence partjáról a vízbe ugrálni;
 • medencetérben étkezni és italt fogyasztani;
 • a medence területére állatot bevinni;
 • forró felhevült testtel a medencébe menni
 • a medence használata inkontinencia, tuberkulózis, fertőző megbetegedések, bőrbetegségek és nyílt sebek esetén, valamint ittas, kábítószer vagy egyéb bódító hatású szer hatása alatt állók számára

 

A medence biztonsági felügyeletéért, a medence vizének tisztaságáért, a mentőládák felszerelésért a gondnok felelős.

 

A VÍZBŐL MENTETTEKHEZ AZ ORVOST MINDEN ESETBEN KÖTELEZŐ KIHÍVNI

(akkor is, ha a mentés látszólag zavartalanul folyt le, és a mentett jól érzi magát)!

 

Horány, 2019.

Semmelweis Egyetem

Szolgáltatási Igazgatósága