300-400 hallgatót várnak szeptember 8-án, szombaton a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sportközpontjába, ahol először rendezik meg a SOTE Matinét. A Hallgatói Önkormányzat (HÖK) célja a hagyományteremtő rendezvénnyel, hogy a külföldi és a magyar hallgatók megismerkedhessenek egymással, illetve az új hallgatóknak szeretnék bemutatni az egyetemen elérhető sportlehetőségeket – mondja Borsik Bálint, az egyik szervező.

Az egész napos rendezvényen a hallgatók együtt sportolhatnak és szórakozhatnak, a sportprogramok győztesei értékes nyereményre számíthatnak, emellett 300 ajándék kebab is várja a hallgatókat – tette hozzá Borsik Bálint. A hangulatról Dj Sodor&Voko gondoskodik. A sportprogramokra érdemes minél hamarabb jelentkezni, a helyek csak korlátozott számban elérhetőek; a jelentkezési lapot itt lehet kitölteni.

A program 9:30-kor egy pingpong bajnoksággal kezdődik, majd ezt követi 11:00- től egy célba lövő verseny focilabdával, 13:00 órától pedig célba dobó versennyel várják a hallgatókat. 15:00 és 18:00 óra között a bubble footballt próbálhatják ki az érdeklődők, emellett lehetőség lesz még futballozni, kosárlabdázni, jó idő esetén tollaslabdázni is.

Bódi Bernadett
Fotó (illusztráció): Kovács Attila – Semmelweis Egyetem

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.