RS30930_KA-20150428-IMG_3505-sportnap-scr2016. április 23-án rendezik meg a III. ELTE – Egyetemi – Főiskolai Dolgozók Sport Kupáját, amire április 19-éig lehet jelentkezni. A rendezvény célja, hogy a hazai felsőoktatási intézmények – köztük a Semmelweis Egyetem – dolgozói és oktatói számára egy olyan szabadidős sportolási lehetőség biztosítson, melynek keretein belül összemérhetik tudásukat az ELTE sportpályáin. A szervezők a fővárosi egyetemek-főiskolák közötti együttműködést is szeretnék erősíteni a rendezvénnyel.

A jelentkezők öt sportágban, kispályás fociban, kosárlabdában, teniszben, tollaslabdában és asztaliteniszben vetélkednek majd. A sportágak első három helyezett csapatai és egyéni játékosai kupa, érem, oklevél díjazásban részesülnek, valamint külön díjazzák a kupák gól- és pontkirályát is.

III ELTE KUPA WEBA szervezők várják a Semmelweis Egyetem csapatainak a jelentkezését is. Nevezési határidő: 2015. április 19. További információ erre a linkre kattintva érhető el. 

A torna fővédnökei dr. Mezey Barna, az ELTE rektora, dr. Scheuer Gyula, az ELTE kancellárja, dr. Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere és dr. Kiss Ádám, a MEFS elnöke. A torna védnökei dr. Pálfia Zsolt, az ELTE FDSZ elnöke és dr. Bartha Csaba, a MOB sportigazgató-helyettese.

PP
Fotó: Kovács Attila – Semmelweis Egyetem

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.