Ez a második alkalom, hogy egyedi, elektronikusan küldhető és akár ki is nyomtatható karácsonyi képeslapok találhatók a Semmelweis Egyetem weboldalán. Az idei évben hat, hangulatában az egyetemhez és az ünnephez kötődő karácsonyi üdvözlőlap közül választhatnak a munkatársak.

Galéria

6kép

A fenti képekre kattintva az elektronikus, e-mail-es küldéshez megfelelő méretben tölthetik le a képeslapokat.

(Technikai útmutató a letöltéshez: az egér jobb oldali gombjával a képre kell kattintani, és hagyományos kattintás kell a „link megnyitása új lapon” lehetőségre.  Az üdvözlőlap egy új fülben megjelenik teljes méretben, az egérrel a képen állva a jobb gombot kell megnyomni, majd a „Kép mentése másként” -ra kattintani.)

A képek a Novell Groupwise levelezőrendszerben egyszerű csatolmányként, vagy az Ön által az e-mailbe beírt személyes szöveg után illesztve is elküldhetőek. A „Háttérkép” funkció használatával akár a képeslapra is ráírhatja személyes szavait.

(Technikai útmutató, ha nem csak egyszerű csatolmányban küldené a lapot: az “Új levél” megnyitásakor a “Megtekintés” menüpontban kapcsolja be a HTML nézetet. Ekkor megjelenik egy szerkesztőléc különböző ikonokkal, ezek közül vagy a „Kép beszúrása” vagy a “Háttérkép” ikonra kattintva kiválaszthatja és beillesztheti az előzőleg letöltött képet. Ha a „Kép beszúrása” opciót választja, akkor az Ön e-mailbe írt szövege a kép előtt vagy után jelenik meg. A „Háttérkép” esetében az üzenetének szövege a képeslapra írva olvasható. Ilyenkor érdemes ügyelni a szöveg elhelyezésére és méretére. A címzett szintén HTML nézetben láthatja a képeslapot. Ha a fogadó fél egyszerű szöveg nézetet használ, a képeslap csatolmányként lesz majd látható.)

Az üdvözlőlapok nagyobb, nyomtatásra alkalmas felbontásban is megtalálhatóak ide kattintva.

Ezzel a reményeink szerint hasznos ajándékkal kíván boldog karácsonyt és eredményekben gazdag új évet a Semmelweis Egyetem minden munkatársának a Marketing és Kommunikációs Igazgatóság!

Fotók: Semmelweis Egyetem – Kovács Attila

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.