Az Esélyegyenlőségi Világnaphoz kapcsolódóan szeretettel várunk minden érdeklődőt szakmai konferenciánkra, melynek témája konduktor – konduktív pedagógia – fogyatékkal élők a szociális ágazatban

Időpont: 2023. május 15., hétfő, 9:30-15:30

Szervező: SE Pető András Pedagógiai Intézete

Meghívó és program

Megtiszteltetés számunkra, hogy a konferenciát Dr. Tenk Miklósné dr. Zsebe Andrea dékán, valamint Csizi Péter, szociális ügyekért felelős helyettes államtitkár nyitja meg. Az esemény előadói közt köszönthetjük többek között dr. Andráczi-Tóth Veronikát, a Belügyminisztérium Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatások Főosztályának vezetőjét, valamint Mikulás Franciskát, Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet Fogyatékosságügyi Igazgatóját.

A konferencia kiemelt témái:

  • A szociális szolgáltatások rendszere – jövőbeli tervek
  • A  fogyatékossággal élő személyek magasabb életminőségének biztosítása 
  • A konduktív pedagógia és a szociális ágazat kapcsolata
  • Új specializáció a Pető András Karon: Pedagógiai rehabilitáció
  • Szociális ágazatban dolgozó hazai konduktorok bemutatkozása

A konferencián való részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött.
Jelentkezési határidő: 2023. május 8.

A regisztráció során a pedagógusoknak lehetőségük van igazolást kérni a konferencián való részvételről. Az eseményen való részvételre elszámolható órák száma: 7 óra. Az igazolás kiadásának alapja a 277/1997 (XII.22.) Kormányrendelet 5§ (3) d.) pontja. 

REGISZTRÁCIÓ

A terem befogadóképessége 90 fő, a létszámlimit elérésekor a jelentkezési határidő előtt lezárjuk a regisztrációs felületet. 

A nagyszámú érdeklődésre tekintettel kérjük, haladéktalanul jelezze a szervezők felé, ha akadályoztatása esetén mégsem tud részt venni a konferencián. Lemondását email címünkön tudja jelezni: pedagogiai.intezet@semmelweis-univ.hu