Betűméret: A A A

Oktatás

OKTATÁSRÓL

A 2014/2015 tanév szeptemberétől az ötödéves medikusok mellkassebészeti oktatását Klinikánk végzi. A tantermi előadásokon túl a kiscsoportos gyakorlat során a hallgatók élő betekintést kaphatnak a modern mellkassebészeti tevékenység mindennapjaiba.

A gyakorlat során hangsúlyt fektetünk az elméleti tudás interaktív fejlesztése mellett a gyakorlati készségek elsajátítására is. A hallgatóknak lehetőségük van kipróbálni és begyakorolni a mellkasi drainage és bronchoscopia alapjait különleges, erre a célra kialakított, bábukon.

A gyakorlat helyszíne az Országos Onkológiai Intézet Mellkassebészeti Osztályán bázisán működő Semmelweis Egyetem Mellkassebészeti Klinika. Cím: 1122 Budapest Ráth György utca 7-9.

A gyakorlati idő kezdetekor kérjük a hallgatókat gyülekezzenek a 3-as épület 3. emeletén a konferencia teremnél. A gyakorlati helyszín könnyen megközelíthető a déli pályaudvar felől. Érdemes a Kék golyó utca felőli sorompós bejáratot választani. Ez esetben bal kéz felé találják a 3-s épületet, ami egy hat emeletes, modern márványépület.

Gyakorlatot pótolni az utolsó héten lesz lehetőségük.

A gyakorlat anyaga elérhető és letölthető honlapunkról az oktatás fül alatt.

Amennyiben kérdésük, kérésük van, forduljanak hozzánk bizalommal!

A klinika oktatási felelőse: Dr. Ghimessy Áron


Előadások: