A salgótarjáni Semmelweis Egyetem Kanizsai Dorottya Többcélú Szakképző Intézménye szakmai képzési színvonalát, a tanulóink felkészültségét a felhasználók, azaz a munkahelyek dicsérték, melyek között országos intézmények is találhatók.  Célunk, hogy korszerű tudással és képességekkel vértezzük fel a nálunk egészségügyi vagy szociális végzettséget szerzőket, megkönnyítve elhelyezkedésüket és helytállásukat a munkaerőpiacon. Tanulóink évről évre eredményesen szerepelnek az országos szakmai versenyeken is. Tehetséges tanulóinkat igyekszünk felkészíteni arra, hogy felsőoktatási intézményben bővítsék a nálunk megszerzett szakmai tudásukat.

Iskolánk számos egészségügyi-, szociális és egyéb társadalmi intézménnyel tart fenn szoros kapcsolatot, úgy véljük, a színvonalas működés csak sokrétű kapcsolattal kiegészülve valósulhat meg.

Intézményünk időről-időre való megújulását segítette a változtatással járó plusz feladatokat bátran vállaló, az új iránt fogékony, kreatív iskolavezetés és tantestület, s ez az, ami megalapozza az iskola és az egészségügyi szakképzés jövőjét a megyében.

Az iskola jelenleg az alábbi feladatokat látja el:

 1. Egészségügyi ágazati képzés a 10-12. évfolyamon – cél az érettségire való felkészítés és a kisegítő ápolói végzettség megszerzése
 2. Szociális ágazati képzés a 2/10 – 3/11 évfolyamon
 3. Szakmai képzés érettségire épülően nappali tagozaton a 1/13-2/14. évfolyamon – Gyakorló ápoló képzés
 4. Gyakorló ápoló képzésre épülve 1/15 évfolyamon – Ápoló képzés
  • Felnőtt képzés – igény szerint át- és kiképzés egészségügyi és szociális területre.

   ————————————————————————————————–

   Bemutatkozó videó