Kedves alkotni vágyók!

Mi, a  salgótarjániSemmelweis Egyetem Kanizsai Dorottya Többcélú Intézményének néhány tanulója,2022 novemberében megalapítottuk iskolánk művészeti csoportját,az ARTSOULS-t.

Tettük ezt mindazért, mert ápolótanulóként tudjuk, hogy a művészet különböző ágai is képesek gyógyítani . A testi gyógyulást sokszor a mentális gyógyulás segíti elő.

Ápolónak lenni egy hivatás.Egy olyan művészet,amellyel embereket tudunk segíteni,gyógyítani. Egy ápolónak sok eszköz van a kezében,amivel egy beteget ápolhat. Az egyik ilyen eszköz az ölelés.

Csoportunk megalakulásának célja, hogy olyan témákban készítsünk alkotásokat ,melynek mondandója elősegíti az emberek közötti kapcsolatok erősödését,közelebb hozza egymáshoz őket és az alkotások elkészítése alatt mentális egészségüket jobbá teszi.Gyógyulást,örömöt,boldogságot hoz az életükbe.

Az első ilyen téma,amelyről alkotásokat várunk: Az ölelés,valódi gyógyír

Iskolánk tanulói készítettek rajzokat,fotókat,festményeket. Kérjük csatlakozzon hozzánk minél több ember itt a Facebookon, alkossanak és tegyék közzé alkotásaikat , tegyük együtt szebbé a világot!

Szeretnénk,hogy alkotásaink körbejárják a világot,hiszen az ölelés minden nemzet számára ugyanazt jelenti, a szeretetet.

Itt tekinthetik meg és ide tölthetik fel alkotásaikat:

https://www.facebook.com/groups/707248440647991/