Budapest
Intézményünk október 4-5 között részt vett a Szakmázz Pályaválasztási kiállításon, ahol többek között bemutattuk az intubáló eszközöket, a csecsemőápolás lépéseit és a vénakanülálás menetét.Remélem sikeresen felkeltettük a pályaválasztás előtt álló tanulók érdeklődését az egészségügyi és a szociális szakmák iránt. Minden kedves érdeklődőt várunk nyílt napjainkon , 2022 november 09-10-én Salgótarjánban az Acélgyári út 73. szám alatt. 
 
 
Salgótarján
Iskolánk október 4-én Pályaválasztási kiállításon vett részt Salgótarjánban a sportcsarnokban. A 8. osztályos tanulók megismerkedhettek az újraélesztéssel ,az időskori szimulátorral, valamint a különböző sebellátási technikákat is elsajátíthatták. A standunknál nagy sikert arattak a kitűzőink, valamint képzéseinkről is számos kérdést tettek fel.
 
 
Nógrádmegyer
A Semmelweis Egyetem Kanizsai Dorottya Többcélú Szakképző Intézménye szeptember 30-án ellátogatott a Nógrádmegyeri Mikszáth Kálmán Általános Iskolába, ahol a diákok számos szimulációs fantomot próbálhattak ki. Kifejezett érdeklődést mutattak az injekciózási és a vérvételi technikák iránt.Igazán tartalmas napot tölthettünk együtt a leendő egészségügyi dolgozókkal.Várunk mindekit szeretettel nyílt napjainkon.