International Regulatory Workshop on
Bioequivalence and Dissolution

Igen Tisztelt Kollégák!

A Szervezőbizottság nevében örömmel és tisztelettel meghívjuk a Budapesten 2006. október 19-20. között megrendezésre kerülő International Regulatory Workshop on Bioequivalence and Dissolution nemzetközi rendezvényre, amely Közép-Európában először hazánkban kerül megrendezésre.

A Workshop rendkívüli lehetőséget biztosít a résztvevőknek azáltal, hogy az originális és generikus gyógyszerfejlesztés területéről Amerika és Európa vezető kutatóival találkozhatnak. Az átfogó előadások felölelik a különböző típusú gyógyszertechnológiai/in-vitro kioldódási, bioanalitikai, bioekvivalencia és étel-interakciós, továbbá a ”biosimilarity” vizsgálatok lehetőségeit és előírásait, valamint az ezekhez kapcsolódó klinikai vizsgálatok követelményeit is. Külön hangsúlyozásra kerülnek mindezek hatósági szempontjai.

Napjainkat e komplex tudományterület felértékelődése jellemzi, ezért a kutatástól a készítményfejlesztésen keresztül a gyógyszer forgalomba hozataláig tartó folyamat, nagyszámú kutató bevonását igényli. Amint ezt a mellékelt Első Értesítő is bizonyítja, a Szervezőbizottság szándéka az volt, hogy átfogó képet adjon e multidiszciplináris terület jelenéről.

A rendezvényen a szakterület hazai és nemzetközi kiállítói és CRO-i is képviseltetik magukat.

A rendezvény tudományos programjához a Magyar Tudományos Akadémia biztosít méltó helyszínt.

Abban a reményben várjuk regisztrációjukat, hogy a Workshop szakmai és társasági programja minden elvárásuknak meg tud felelni.

A rendezvény pontszerző továbbképzésként akkreditált. Gyógyszerészek és orvosok részére a megszerezhető továbbképzési pontszám 25.

A Szervezőbizottság nevében sok szeretettel várjuk jelentkezésüket.

Prof. Vinod P. Shah Prof. és Klebovich Imre a Workshop társelnökei

Magyar nyelvÚ meghívó

Magyar nyelvÚ jelentkezési lap

Program

Angol nyelvÚ meghívó