RS28763_KA-20150302-IMG_6532-tavaszi-fesztival-scrIdén tizedik alkalommal várja programjaival a hallgatókat, oktatókat, egyetemi dolgozókat a Semmelweis Tavaszi Fesztivál március 1-jén és 3-án. A fesztivált a Hallgatói Önkormányzat, a Korányi Frigyes Szakkollégium és az Instruktor Öntevékeny Csoport tagjai szervezik. A Semmelweis Tavaszi Fesztivál a szervezők szerint megfelelő színteret biztosít ahhoz, hogy a hallgatók megmutathassák rejtett, eddig kevésbé előtérbe helyezett művészi tudásukat is.

RS28778_KA-20150302-IMG_6438-tavaszi-fesztival-scr (1)A tavalyi évhez hasonlóan idén is egy helyszínen, egy nap alatt mutathatják be a hallgatók tehetségüket március 1-jén az Elméleti Orvostudományi Központ aulájában. Két nappal később, március 3-án pedig a Jótékonysági Gálaestet rendezik meg ugyanott. Ennek keretében ismételten fellépnek a díjazott előadók. Az esemény alatt a Jótékonysági Borok megvásárlásával a Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikát lehet támogatni.

Ebben az évben is lesz Alkoss! irodalmi pályázat, melynek idei témája az ÖRÖKSÉG. Az írásokat vers és próza kategóriában lehet beküldeni, a legjobb pályaművek – értékes tárgynyeremények mellett – megjelennek a Szinapszis tavaszi lapszámában és a Tavaszi Fesztivál különszámban is. Jelentkezési határidő: 2016.02.28. 24:00. Egy pályázó maximum 3 pályaművel vehet részt versenyen, a prózai munkák befogadható terjedelme maximum 3000 szó.

Jelentkezés a Versmondó Versenyre: versmondo2016@gmail.com.

Jelentkezés a Virtuózok Viadalára: virtuozok2016@gmail.com.

Jelentkezés a Táncversenyre: tancverseny2016@gmail.com.

Jelentkezés az Alkoss! irodalmi pályázatra: szinapszis.szerk@gmail.com (az emailben a név, a kar és egy jelige feltüntetésével)

További információk a 2016-os Semmelweis Tavaszi Fesztivál Facebook-oldalán, erre a linkre kattintva érhetők el.

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.