valamennyi szervezeti egység gazdasági vezetője részére

Tisztelt Gazdasági Vezetők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Semmelweis Egyetemnek a Nemzeti Kommunikációs Hivatal jogállásáról és a kormányzati kommunikációs beszerzésekről szóló 162/2020. (IV. 30.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet) alapján adatszolgáltatási kötelezettségét kell teljesítenie 2021. évre vonatkozóan.

A terv elkészítéséhez kérem, adják meg az Önök által vezetett szervezeti egység 2021. évre vonatkozó tervezett kommunikációs és rendezvényszervezési beszerzési igényeiket a mellékelt táblázat kitöltésével.

Kérem Önöket, körültekintően tervezzék meg az éves tervüket, mert az év során olyan beszerzési igényt tudunk engedélyeztetni, ami szerepel az éves tervünkben. Az éves beszerzési tervet módosítása nem lehet. A terven kívül csak rendkívüli igény nyújtható be, melyet indokolni szükséges. Az éves tervben rögzített beszerzési igény nem von maga után megvalósítási kötelezettséget, és nem azonos a konkrét beszerzés engedélyeztetésével.

Amennyiben nem terveznek a Korm. rendelet tárgyi hatálya alá tartozó beszerzést lebonyolítani, abban az esetben elegendő egy nemleges tartalmú nyilatkozat megküldése a megadott címre.

Annak érdekében, hogy az Egyetem adatszolgáltatási kötelezettségét teljesíteni tudja, kérem, hogy a mellékelt táblázatot 2021. január 6-án munkaidő végéig küldjék meg a beszerzes@semmelweis-univ.hu címre. A kitöltéssel kapcsolatos esetleges kérdéseikre Kovácsné Kellner Judit készséggel áll rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken: Tel:210-9610/113, beszerzes@semmelweis-univ.hu

Együttműködésüket kérem, és előre is köszönöm.

Budapest, 2020. december 10.

Tisztelettel: Baumgartnerné Holló Irén                                                                                                                            gazdasági főigazgató

Adatszolgáltatás kérése 2021

Komm. tájékoztató 2021