TÁJÉKOZTATÓ                                                                            a Semmelweis Egyetem valamennyi szervezeti egységének vezetőinek                                                             és gazdasági ügyekért felelős vezetőinek

 A Pénzügyi Igazgatóság a kintlévőségek csökkentésének érdekében zárolás alá vonta azokat a cégeket, amelyek több mint 2 éven túli lejárt számlákkal tartoznak. Az adatbázisban szereplő cégekre további szerződéskötés, illetve már meglévő szerződés esetén további teljesítés nem lehetséges mindaddig, amíg a tartozásait nem rendezte. Tartozásrendezés után a zárolás azonnal feloldásra kerül.

Felhívom figyelmüket, hogy új szerződés kötését vevőkód kérés kell, hogy megelőzze, mivel a szerződésnek már tartalmaznia kell az új vevőkódot. Amennyiben a vevő már rendelkezik vevőkóddal, szükséges a zárolásról készült adatbázis folyamatos nyomon követése az új, vagy a már meglévő szerződés teljesítésének megkezdése előtt, illetve során.

A Követeléskezelési Csoport munkatársa megkeresés esetén tájékoztatja a szervezeti egységet a zárolás alá vont cégekről.

Budapest, 2018. október 3.

 

 SKMBT_C22018100908340

Zárolt vevők listája 2018.10.01_2