Márciusban lezárult a Családbarát Egyetem Központ rajz- és irodalompályázatának nevezési időszaka. Idén olyan művészeti alkotásokat vártunk a gyerekektől, melyek egy-egy családbarát eseményt ábrázolnak. 

Számos csodás rajzos pályamű érkezett a felhívásunkra, melyek a Semmelweis Családi és Sportnap és a Családbarát Mikulás Ünnepség felejthetetlen mozzanatait elevenítették fel.

A bírálóknak lehetetlen feladat jutott, hiszen minden rajz mestermű a maga nemében, így úgy döntöttek, hogy az összes pályázó jutalmat érdemel. Az április utolsó napján, a Napköziotthonos Óvodában megrendezett díjátadón a gyerekek boldogan vehettek át egy-egy kifesthető hátizsákot, kaparós színes noteszt, melyek támogatják a művészi hajlamok kibontakozását; és labdát, hiszen a játék feltölti a kreativitás kimerülő raktárait. Gratulálunk minden ifjú művésznek!

A rajzos műveken kívül érkezett egy irodalmi pályázat is. A verset író felsőtagozatos alkotónak ezúton is gratulálunk az érzelemdús költeményhez. További sikereket kívánunk számára az irodalom világában!

Képek a díjátadóról:

Az alkotások arra is rávilágítottak, hogy a gyermekek mennyi maradandó pozitív élményt szereznek az egyetem családbarát eseményein! Minden munkatársunkat, családjukat, gyermekeiket, unokáikat idén is szeretettel várjuk a május 25-i Családi és Sportnapra. A rendezvényre ITT tudnak regisztrálni.

Az általános iskolások pedig még jelentkezhetnek a nyári gyermektáborainkba, szinte minden turnusra akad még szabad hely! A tábori regisztrációs és befizető felületet ITT találják.

A pályaművek galériája: 

Fotók: Zellei Boglárka