A Családbarát Egyetem Program keretében már két éve nagy sikerrel szervezünk meg nyári táborokat munkatársaink gyermekei számára. Tavaly a sport-, és művészeti táborok mellett tematikus turnusokon, így informatikai, olvasóvá nevelési, angol vagy német és egészségnevelési táborban is részt vehettek a gyerkőcök. Idén sem lesz ez másképp! Az egyetemi szinergiáknak hála 2024-ben hat héten keresztül, nyolcféle táborhoz csatlakozhatnak az általános iskolás gyermekek.

  • 2024. június 24-től két hét SPORTtáborral kezdjük meg a vakációt. A táboroknak idén is a Testnevelési és Sportközpont ad otthont. 
  • Ezt követően, július 8. és 12. között NÉMET vagy INFORMATIKAI tematikus táborban vagy NAPKÖZIS táborban tölthetik a gyerekek a szünetet. Az idei napközis és tematikus táborokat a Markusovszky Lajos Kollégiumba (1089 Budapest, Szenes Iván tér 7.) szerveztük meg.
  • Július 3. hetében EGÉSZSÉGtáborba invitáljuk a fiatalokat!
  • Majd ANGOL tábor és NAPKÖZIS tábor veszi kezdetét július 22-én.
  • Zárásképp július 29-től ZÖLD táborban szerezhetnek új, hasznos ismereteket a gyerekek.
  • A MŰVÉSZETI táborokat idén is két turnusban szervezzük meg: az alsótagozatos gyermekek a július 8. és 12. közötti turnusra; a felsőtagozatosok a július 15-i hétre jelentkezhetnek. A művészeti táborok helyszíne a Balassa János Kollégium (1083 Budapest, Tömő utca 35-37.) lesz. 
Az Informatikai Főigazgatóság nagyszerű munkájának hála, idéntől a tábori regisztrációs és fizetési felület már egy platformon elérhető. Az Semmelweis Kids applikáción keresztül mostantól a közeljövő minden nyári táborára és minitáborára regisztrálhatják gyermekeiket.

semmelweis kids applikáció