November 9-én tartották meg a BeneFIT Prize díjátadó gáláját, melyen a Semmelweis Egyetem nyerte el a BeneFIT Prize Alapítói különdíját, valamint a Családbarát kategória különdíját – gigavállalat kategóriában.  

Meggyőződésünk, hogy ma egy vállalat társadalmi felelősségvállalása a munkavállalói egészségkultúrán kell, hogy alapuljon, hiszen az egészséges életmódra nevelés össztársadalmi érdek.

– vallja a 24 éve működő AYCM, a BeneFIT Prize védjegy létrehozója. 

A BeneFIT Prize szemlélete egybevág egyetemünk jelmondatával, valamint a Családbarát Egyetem Központ tevékenységének mozgatórugójával: fáradhatatlanul törekszünk arra, hogy munkatársaink szakmai életükben és magánéletükben is kiteljesedhessenek, melynek alapja a fizikai és mentális egészségmegőrzés. 

Tevékenységeinkkel első sorban az a célunk, hogy munkatársaink minél elégedettebbek, boldogabbak legyenek a munkahelyükön, hogy hosszú éveken keresztül a Semmelweis Család tagjai maradjanak. A BeneFIT Prize különdíjak, valamint más védjegyeink ezen törekvéseink megtestesítői.

A pályázatnak fontos célja az edukáció, egymás ösztönzése, motiválása vagy akár jövőbeli közös együttműködések kialakítása. A díjátadó gála pedig egy személyes platform arra, hogy a vállalatok képviselői egy közös célt szolgálva együtt ünnepeltethettek. A cél pedig nem más, mint a munkavállalók jólléte, hiszen ők azok, akik hozzájárulnak a vállalat sikeréhez. 

– fogalmazott köszöntő beszédében Dr. Mihalik Zsuzsa, a BeneFit Prize alapítója.

A díjátadóról szóló teljes beszámolót itt találja. 

Galéria

7kép