Az egészségügyben dolgozni rendkívül megterhelő és nem várt nehézségekkel, kihívásokkal terhelt, ami szorongáshoz, stresszhez és végső soron kiégéshez vezethet.

A MENTIS Pszichológiai Központban biztonságos és támogató környezetet biztosítanak az egészségügyi szakemberek számára, hogy feldolgozzák kihívásaikat, és kiépítsék a sikerhez szükséges készségeiket.

A központ csapata elkötelezett amellett, hogy segítsék klienseinket abban, hogy teljes mértékben kiaknázzák lehetőségeiket és elérjék karrier és magánéleti céljaikat.

A Semmelweis Egyetem alumnusaként pszichológiai központunkban külön hangsúlyt fektetünk arra, hogy segítsünk az orvostanhallgatóknak, orvosoknak, fogorvosoknak, gyógyszerészeknek és egészségügyi szakdolgozóknak megküzdeni ezekkel a kihívásokkal. Tapasztalt és együttérző pszichológusokból álló központunk megérti az egészségügyi szakemberek egyedi igényeit, és személyre szabott kezelési terveket nyújt

– hangsúlyozza a központ vezetője.

A teljesítményszorongás gyakori probléma az orvostanhallgatók és az egészségügyi szakemberek körében. A kiváló teljesítményre nehezedő nyomás nyomasztó lehet, különösen akkor, ha nagy tétekkel járó helyzetekkel kell megküzdeni.  A munkával kapcsolatos stressz szintén jelentős gondot jelent az egészségügyi szakemberek számára. A hosszú munkaidő, a nagy munkaterhelés és az érzelmileg érintett helyzetek megterhelhetik a mentális egészséget. A MENTIS terapeutái együtt dolgoznak a klienseikkel, hogy megküzdési stratégiákat dolgozzanak ki a szorongás érzéseinek kezelésére és a teljesítményük javítására, valamint bizonyítékokon alapuló technikákat alkalmaznak, mint például a kognitív viselkedésterápia, hogy segítsenek a klienseknek kezelni a stresszt.

Az egészségügyi szakemberek gyakran nagy felelősséget is viselnek, aminek kezelése kihívást jelenthet. A központ pszichológusai segítenek stratégiákat kidolgozni e felelősség kezelésére, beleértve a határok kijelölését, a kommunikáció javítását és az öngondoskodás előtérbe helyezését.

Kedvezmény
  • 15% kedvezmény mind a személyes, mind az online szolgáltatásokból

A kedvezmény igénybevételéhez a jelentkezés során kérjük adja meg Semmelweis Kártyája számát vagy mutassa fel kártyáját az első terápiás ülésen.

További információért látogasson el honlapunkra: mentis.hu

Kiemelt kép: Freepik.con